The day.

Hej igen!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag ska gå och lägga mig. Dagen har varit sådär idag, åkte in till stan med Malin & satte oss på ungdomsmottagningen men jag tappade såklart tåla mordet för att vänta så jag beställer tid imorgon istället. Sen träffade jag Domme och Valdrin, vi gjorde typ ingenting. Jag tröttnade efter ett tag på att vara i stan så vi åkte som sagt hem till Dominic, det blev fångarna på fortet barnen vann och det var jag nästan säker på haha! Sen följde han mig in till stan, tog tio bussen hem. Nu gör jag ingenting förutom att bloggar, ska snart lägga mig i sängen för att sova. Vi hörs imon!

Och här får ni en bild på mig som är den nytagnaste jag har typ.


& just det har besällt hem löshår som jag hoppas på att få hem snart!
Det blev detta

Lovar såklart att lägga in bilder när jag får hem det och sånt! :)

Hemma hos älskling.

Är hemma hos min älskling, ikväll ska vi kolla på fångarna på fottet det är ju barnen mot föräldrarna idag ska bli riktigt roligt att se! Längtar tills det är bloggarnas tur att få ta del av pogrammet. :) Just nu gör vi ingenting typ kom hem från stan för en liten stund sen. Fortsätt kommentera och ställ frågor jag svarar på allt! :) Jag bloggar senare igen, har inte riktigt tid just nu!

Jag och Dominic har varit tillsammans i 2 månader 2 veckor och en dag, alltså snart 3 månader.
Och tack för att ni tycker vi är söta tillsammans, och ja jag ska försöka hinna med bloglovin också!

Godnatt.

Klockan är halv elva, jag ska gå ut & ta en cigg sen blir det sängen för min del, bloggar imorgon igen! Redan 40 stycken som kollat bloggen, men passa på att kommentera och hjälp mig om vad jag ska skriva om och lite sånt och om ni har något ni undrar över! :)


Nybörjare igen (a)

Hejsan, jag är så himla sugen på att börja blogga igen. Har faktiskt glömt lösenordet på min gamla blogg, denna bloggen hade jag för ett jätte bra tag sen men har inte använt den så Michelle hjälpte mig med att fixa till denna bloggen istället. Så nu tänker jag starta igen, även om jag inte är bäst på det här. Men ska försöka att få upp inlägg varje dag och sånt.

Ville bara passa på att säga att jag älskar min Dominic mest.


RSS 2.0