HEJDÅ SÄGER JAG OCKSÅ!

HEJDÅ BLOGG.SE VI HAR BYTT BLOGG TILL www.carolineandjulia.myshowroom.se
Det är ett lätt namn att komma ihåg, så vi hoppas verkligen att ni fortsätter att följa oss där!
www.carolineandjulia.myshowroom.se

www.carolineandjulia.myshowroom.se

www.carolineandjulia.myshowroom.se

www.carolineandjulia.myshowroom.se

www.carolineandjulia.myshowroom.se

www.carolineandjulia.myshowroom.se

www.carolineandjulia.myshowroom.se
FORTSÄTT FÖLJ OSS DÄR!
Även om jag(caroline) precis har slängt in mitt första inlägg, så kommer det många fler!
PUSS 
BTW VI HAR FORTFARANDE KVAR DENNA BLOGGEN, KANSKE ÅNGRAR VI OSS SEN?

hejdå!

nu har vi packat klart och ska snart åka. som ni kanske fattat kommer jag inte kunna blogga när jag är nere vid sjön. mormor och morfar är inte så tekniska av sig och håller inte på med datorer så de har inget internet hemma -.- så ni kommer höra av mig tidigast på måndag!


småland!

förlåt för jag inte hann blogga igår!
igår efter jag bloggat och käkat gick jag ner till byn och träffade timmie. va ba hemma hos honom och chillade! sen mötte vi de andra som kom från torsjön. vi följde dom en bit tillbaka och då gick jag också hem och käkade grillade kotletter, klyftpotatis & kall sås! LOOOOVE. sen gick jag ner igen. va med alla dom sen drog de hem så jag och timmie gick in till honom. jag blev tvungen att gå hem runt 11 eftersom jag skulle gå upp tidigare idag för att passa lillasyster. mamma och sandra är hos veterinären med arvid (han är halt) och pappa jobbar till lunch ungefär. så nu sitter jag vid datan och hon sitter i soffan och spelar på sitt DS haha ;) nu ska jag ta en snabb kropps-dusch sen ska jag göra mig iordning och packa till småland! min mormor och morfar bor där vid ett sjuukt mysigt ställe, kommer va där och vid en sjö som är en mil bort ungefär. det är vid den sjön som vi fiskar kräftor varje år också ;)
nu ska jag sluta babbla, vet inte om jag bloggar mer men om jag inte gör det, ha en bra påsk!



Inget intressant..

Hej bloggen! Sitter just nu hemma hos Dominic, hittade en hemsida med MASSA bokstavligt talat, piercingar. Jätte många fina.. Funderar på att be mamma att klicka hemma några senare när jag kommer hem. Idag får jag se vad som händer, domme sitter och spelar och jag tänkte kolla på BB på datan, men kom på att då kan jag ju lika gärna blogga också. Men har inget intressant att blogga om, som sagt kommer bilderna när jag har tid!
Pusspuss.

BTW: JULIA LÄGG IN FLER BILDER PÅ THE STUDIO!!! :D

 


wednesday

nu kan jag skriva lite mer om idag: va nyss ute och solade i 5 minuter tills jag insåg att det inte va så varmt^^ svaga moln på halv himlen så jag pallade inte vänta på att de skulle försvinna. vaknade kvart i 10 tack vare solen! -.- snart ska jag duscha sen vet jag inte vad jag ska göra.
kan bjuda på lite bilder på min underbara ponny <3



The Studio

hallååå bloggen! orkade inte blogga igår när jag kom hem vid klockan 10 från göteborg. fotograferades för The Studio ju :) först köpte jag och mamma = mamma, 20 bilder. vill inte säga priset för det va sjukt dyrt ;s sen när vi kom ut, hon ba: nä jag har ångrat mig jag vill inte köpa såhär många bilder -.- vi kom dit vid 1, då ''checkade'' vi in sen blev vi sminkade och sånt. sen fotograferades vi. va klara där klockan 6 ;o då käkade vi en sallad på ett ställe som heter Tugg sen gick vi runt i den enorma gallerian och kollade lite. är helt pank så kunde inte köpa någonting :( sen vid kvart över 8 åkte vi hem, när jag va hemma va jag med timmie någon timme hos honom sen gick jag hem och kollade navy cis (a)





söta olivia <3



Så otroligt seg uppdatering!

Haha förlåt för att vi har otroligt dålig uppdatering! Men det är ju för att vi har påsklov såklart  Idag har jag vaknat upp hemma hos Dominic, sen var vi tvungna att ta oss till Oskarström för min lillebror skulle ha sitt busskort -.- Så vi har varit hemma hos mig och lite så, duschat och solat och sånt. Nu är klockan sju och Dominics pappa är påväg hit så vi åker in till honom igen, fårse vad som händer ikväll! Vi hörs nog imorgon.
Ha det bra alla, och ha ett fortsatt trevligt påsklov 
Btw har massa nya bilder, alla kommer när jag är ensam och har tid!
Jag älskar dig otroligt mycket!

CHICKEN :)

käkade nyss kyckling och ugnsbakade baguetter, sjukt gott! :) innan det va jag ute med några, hann bara va ute i 2 timmar innan jag skulle hem igen^^ måste va hemma med lillasyster för mamma jobbar och pappa ska köra lopp. får se vadjag hittar på ikv för att underhålla mig -.- det kommer lite bilder sen från när jag va ute med min fina pålle :)
skriver mer ikv, hejdå!

Påväg t stan!

Sitter på bussen in till stan, såå otroligt skönt väder! Sover hos älskling inatt, fårse hur uppdateringen blir senare! Puss /Caroline <3

LOOOVELY

''god morgon'' :) vaknade fan vid halv 10 idag tack vare solen som skiner igenom mina vita passienner *stavning* -.- solade nyss i en timme, SÅ JÄÄVLA SKÖNT UTE JAG DÖÖR :D snart måste jag äta, känns som jag har ett stort hål i magen :( efter jag käkat ska jag till stallet sen drar jag ut efter jag duschat.

igår va vi vid torsjön, så mysigt! tände en brasa och de andra åkte ut med kanoten. några av dom åkte i hahahaha! synd för dom för de frös ihjäl efterråt ;) drog hem vid lite innan tolv och då gjorde jag mig iording för sängen.
här kommer lite bilder från igår!



gårdagens outfit.



Söndaaaag -.-

Jag hatar Söndagar även om det inte är skola, vet inte varför dom är bara så lama, finns ingenting att göra. Är iallafall med Domme, vi gör inte ett skit. Imorgon blir troligtvis UM men vet inte när jag skulle vara där :s Hoppas dom påminner med sms eller någonting.. Jag har ingenting att skriva om, som jag knappt har alls längre. Får komma igång mer sedan igen! Jag lovar. Men vi hörs sen eller imorgon.
Pusspuss 

söndag!

god eftermiddag! har precis solat i en timme ungefär, såå skönt! idag har jag varit i stallet, annars har jag inte hunnit med mycket mer. igår va jag ju hos felicia med henne, jonna, thilda och sen kom katja också. jag och thilda lagade spagetti & köttfärssås (y) va hemma vid 12 ungefär.
nu ska jag duscha sen drar jag ut lite, får se vad jag ska ha på mig för det är lite moln så det blir kallt ibland -.-

gårdagens outfit:





bild från gårdagen.


stallets påfågel ;)



hos feliicia

sitter hos felicia, är med henne, thilda & jonna. vid typ klockan 5 gick jag upp till spånne och mötte timmie, då va f, j och t där också. timmie och några andra drog så då tog vi bussen till felle. sen vi kom hem till henne har vi käkat på bettans och mest snackat och sånt. drar hem vid halv 12 så får se vad vi hittar på denna lördagkväll ;)


Seg uppdatering!

Seg uppdatering från mina sida, tur ni har Julia som har bloggat lite mer!
Jag gick redan klockan tio imorse, för att träna! Kan ni förstå det, jag går upp så tidigt för att träna.. Solade solarium idag också, såå skönt! Sen har jag bara duschat och lite sånt. Klockan tre kom det lite gäster för min lillasyster har ju fyllt år så har precis fikat och lite sånt. Dominic har kommit också, men han är där nere med mina syskon just nu. Ikväll får jag se vad som händer, tror det bara blir hemma kväll med familjen. Ska nog laga mat ikväll också, åååh orkar egentligen inte.. Jaja vi hörs imorgon för jag orkar tyvärr inte blogga mer ikväll, tror jag!
Puss 

Vampire Diaries

hej bloggen! kollade precis på Vampire Diaries som jag missade igår, damn så bra det är :o idag har jag inte gjort så mycket ännu, damsugit bilen och köpt godis med sandra och ida :) snart ska jag duscha sen drar jag ut lite. bloggar mer sen, hejdå!


fredag!

kom precis in efter att ha varit ute med hunden. tog 19.25 bussen hem så va hemma 20 i kanske. efter skolan va jag ju med caroline. gick inte hem med engång utan satt ute och va på sjukt bra humör haha! sen gick vi hem och kollade på big brother, sen käkade vi macka. annars har vi spelat nåt zombie-play-station och ba snackar och sånt, riktigt kul :) när jag testade spela fick jag panik! massa zombies som gick mot mig och sånt ju, hatar såna spel. spelar ba mario och bilspel när jag är hos olivia (a) nu ska jag snart dra ut och träffa timmie och nån han är med. får se vad vi gör, är troligen ba ute!


dagens outfit!


fick blommor av viktor & olsson hahahah!


sharoliiiine <3


viktors blomma som han satte bakom örat på mig^^ ;)


spel-nörden carro...

PÅSKLOV OM 30 MINUTER!

Det är påsklov om ungefär 30 minuter! Gaah så skönt. Slutar som sagt snart, Julia hänger med mig hem. fårse vad vi hittar på. Det är ju otroligt fint väder ute så kanske solar, går en runda eller något sånt. Vi hörs senare med mer uppdatering.
Pusspuss




FREDAG & PÅSKLOV!

sitter nu i b:s datasal med sharro. SNART ÄR DET FUCKING PÅSKLOV! LOOOOOOOVE. mindre än 40 minuter kvar... skolan idag har varit soft, mest kollat på film och sånt. asgod mat idag också, kryddig köttfärssoppa med makaroner i. låter kanske äckligt men det va det inte ;) macka till det också (y) efter skolan följer jag med caroline hem, får se vad vi hittar på :)


sovdags!

god kväll hörni :) har precis varit ute med hunden och innan det tog jag
 en dusch efter träningen och stallet!
när jag kom hem från skolan käkade jag liite sen tog jag bussen till friskis. när jag kom dit stod det att medeljympan va inställd p.g.a sjukdom :( så jag provade spinning för första gången i mitt liv! fyfan för det säger jag bara :( så gryyyymt jobbigt va det! mina ben va halvt döda efterråt... efter spinning-passet va jag lite i gymmet sen gick jag tidigt till bussen och satte mig på bänken, tog av skorna, lyssnade på musik och hade det awesome i solen! perfect :D sen när jag kom hem käkade jag och direkt efter det åkte jag till stallet. mockade och så sen åkte hem. så har min dag sett ut och den va ganska perfekt fast det va skola. ganska soft dag, kollade på film på engelskan också ;) nu ska jag borsta tänderna sen sova, måste sova bort min skol/vår-trötthet! fast skoltröttheten behöver jag knappt sova bort för imon är det fredag och sen LOV :D


pigg tjej innan träningen...


trött tjej efter träningen!

chill i busskuren ;)

påväg hem.

BILDBOMB :D

Domme kom till mig klockan 2 typ, vi har tagit bilder ;)
Jag älskar dig Dominic! 

BETTAN :D

Käkade med Martin på Bettans innan idag, såå gott! :D

skolan :)

sitter här i datasalen och har so/svenska. ska snart börja jobba lite, 20 i ska vi kolla lite på en film. äter jättesent idag :( fick precis sms av caroline, hon är hemma^^ dissarn... sen efter lunch är det no tror jag, sen so/svenska igen. när jag kommer hem ska jag ta bussen till friskis och träna. får ta stallet sen helt enkelt. MÅSTE träna! nu ska jag sluta skriva, hej då!


SKOLAN!

Sitter just nu i skolan, dom andra i klassen har NO så jag och Fanny sitter i datasalen och ska jobba egentligen men vi orkar nog inte det nu.
Fårse om jag kan vara med på idrotten, beror på om jag låna kläder av Julia annars så skippar jag det och bara kollar på. Måste egentligen vara aktiv på alla idrottslektioner framöver för att kunna få åtminstonde ett G eftersom jag skitit i idrotten i 7 och 8, vet inte varför :| menmen.. Idag fårjag som jag Dominic kommer till mig annars så ska jag väl träna igen.

Igår så gymmade jag och Martin sen så solade vi, hur skönt som helst! Sen när jag kom hem så åt jag sen så duschade jag, sen spelade jag Call of duty och Zombie, haha älskar det :D Sen somnade jag.

Fick en fråga om vad som hänt med mitt hår, svar : Du ser väl att det är blonderat? ^

Ska kolla BB i skolan nu haha, har ändå inget bättre för mig.
Pusspuss




onsdag den 13 april

hej bloggen! :) har precis varit ute med hunden i det minimala duggregnet, jätteskönt ute faktiskt :D idag va det skolan som vanligt, helt okej. hände inget speciellt förutom att jag gjorde klart no-provet. resultatet kommer inte bli bra kan jag lova :( när jag kom hem käkade jag lite och kollade på top model med lillasyster. sen skjutsade pappa mig till konfan. övade på pjäsen och provade kåpor.
måste hitta en konfirmations-klänning snart kom jag på! :o sen fick jag skjuts hem av olivias pappa peter. när jag kom hem käkade jag våfflor med mormors hemgjorda jordgubbssylt, sjukt gott ;) sen som sagt va jag ute med hunden. ska snart duscha sen blir det sängen för mig. imon ska jag till stallet, ska också se till att jag hinner träna!


kul bild jag vet, har inga bilder att lägga upp tyvärr.

Påsk stämning.

Såå här pyntar dom bron i Oskarström varje påsk!
Ha det bra så hörs vi kanske senare ikväll.
Puss

Mitt hår!!!!


Todaaay.

Idag har jag bara varit hemma efter skolan, inte gjort ett skit. Fårse om jag orkar träna idag, annars tar jag det imorgon istället. Resten av kvällen blir det väl att antingen träna eller bara vara hemma.
Vår fina kiiise Sigge :D
Solarium ;)

Pust..

Usch äntligen klart med nationella uppsatsen i engelska, så skönt! Nu är det bara det värsta kvar, muntligt. Jag hatar det.. Sen är det bara matte kvar också, och det kommer jag verkligen inte klara och det är bara det som jag inte är godkänd i typ :| Jaja, nu måste jag skynda mig för läraren säger att jag måste logga ut.. Får väl gå och vänta på att Julia ska sluta. Vi hörs när jag kommer hem.
Pusspuss


Min andra söta hund som inte är så liten men ändå bara 1 år, haha!


Håret..

Håret blev inte alls bra typ, alltså naaae. Aja skitsamma ni får bild imon iaf. Bakade kladdkaka med småsystrarna och kollade på filmen "bäst i sverige" haha gammal film, menmen. Vi hörs imorgon, puss & godnatt /Caroline <3

nattii!

kom hem för 1 1/2 timmie sen ungefär. har varit ute med hunden annars har jag inte gjort ngt sen jag kom hem. det va ganska mysigt på farmors kalas. käkade god mat och pratade med kusinen :) nu ska jag sova, skulle egentligen duscha men det orkar jag inte så gör det imon bitti :) godnatt!



längtar gryyyymt mycket till sommaren när man ser såna här bilder!


depp-dag.

hejhej :) kom precis in efter att ha varit med timmie och lucas i nån timme. idag har jag varit helt deppig p.g.a vädret -.- regn HELA dagen :( it sucks. skolan idag har väl varit okej, gillar faktiskt tisdagar förutom att jag har spanska. det förstör hela dagen ;) det blev inte att träna idag som jag hade tänkt att göra, farmor fyller år så vi ska hem till henne och käka! ganska synd att hon inte fyllde år igår ist för nu kommer jag inte kunna träna förens på torsdag^^ vet inte om jag bloggar mer idag men tror jag gör det när jag kommer hem :)
och ja sharro, jag gillar skorna!


Skoor!

Skor som både jag och Julia vill ha, eller ah ett par som båda sa ja till,. Men tittade även runt lite till och hittade ett par till

Det här är dom vi båda ville ha!
Sen hittade jag även dessa, Julia du får säga till mig om du gillar dom ;)
Även i vitt

Hemma från skolan.

Vaknade för typ en timme sen, mår inte bra idag heller. Just nu fryser jag som fan! Menmen, har precis ätit och varit ute i regnet med min hund Axa som ni såg på bild igår. Ska snart ta tag i hårfärgningen, jag orkade aldrig göra det igår.. Ni får självklart se resultat efter, om det blir bra :$ Annars får ni vänta. haha! Vi hörs senare med mer uppdatering.
Puss sålänge 

godnatt alla!

nu har jag precis duschat och ska snart ta något att äta, blir alltid sugen på något på kvällen ;)
när jag kom hem från stallet käkade jag lite rester från släktkalaset = kokt potatis, kall lax med räkor och massa grönsaker som ''dekoration'', SÅ GOTT. sen kollade jag på film med lilla ida. hon va överlycklig för pappa hade laddat ner bambi 1 hahah! när den va slut gick jag direkt och duschade :) ska lägga mig tidigt idag så ska bara borsta tänderna sen blir det sängen för mig!!


Idag..

Idag var jag inte i skolan, eller jo jag var i skolan men gick faktiskt hem, mår inte bra alls och nu menar jag inte på (sjuk) sätt utan på psykistk sätt eller vafan man säger. Så då klarar jag inte vara glad bland annat folk, och då klarar jag verkligen inte av någonting.. Så idag har jag bara varit hemma, med Julia ett litet tag som sagt. Sen så när hon åkte hem så gick jag ner med Martin för han skulle till tandläkaren, sen så gymmade vi, sen solade vi solarium. Vi solade såklart också ute i det fina vädret! Sen nu har jag bara ätit och lite sånt, ska snart slinga mitt hår. Sen så ska jag duscha sen blir det sova eller något, är jätte seg.
Denna bilden är tagen med iphonen, kan inte fatta att man kan få så bra bild med den!
Sen lekte jag med min söta hund Axa :D
Awhi så söt.. 

Bilder från i förrgårr ..

Jag tror dom här bilderna är från i Lördags när jag och Domme hade åkt hem till mig (;

Bilder från soliga dagen igår..

Här ser ni att det verkligen var 23+ igår!
Vi började ju som sagt dagen med frukost ute i det fina vädret ;)
Haha omredigerad bild som tusan!
Så, där har ni bilderna från igår :D

bildbomb.

bilder från konfalägret!


luddes sko efter han fastnat i lera och trampade av sig skon hahhhah!








gryyyyymt fina bilder som emma har gjort i PAINT?!?!?!?!? SHE'S AWESOME.


bevis på det fina vädret ;)


resultatet efter att emmas godis smält och sen varit i kylskåpet!


jens gillade också leran ;)


några av bilderna därifrån!


bild på torsjön från igår.




bjuder på en bild som jag tog när jag väntade på bussen (a)


SOLDAG!

hej bloggen! dagen idag har iinte varit så bra för mig. på morgonen efter jag vaknat mådde jag dåligt men gick till skolan ändå, sen blev det värre^^ hade sjukt ont i huvudet och va ''helt tung i kroppen''. kan man säga så haha? aja så kände jag det iaf. jag fick låna henkes busskort, TACK, och skulle ta bussen hem. carro skulle också dra hem och eftersom hon tvunget skulle ha sällskap följde jag med henne hem och tog bussen därifrån istället. när jag kom hem tog jag fram en ''solstol'' och solade i en timme ungefär. SÅ SKÖNT! :D tur bara att jag tog en panodil annars skulle väl mitt huvud sprängas ;) det har inte varit lika varmt idag som igår, men nästan! :)sen kollade jag och syster på top model och nu måste jag snart till stallet. har tagit lite bilder som kommer upp när jag laddat över dom och sånt :) 

 

Allt kommer.

Alla bilder och allt sånt kommer efter jag varit nere och tränat och sånt! Så vi hörs senare, 

sjukt trött.

Jag orkar faktiskt inte lägga in bilderna idag, drog och tränade direkt när jag kom till pappa för att slippa tänka på några saker som har hänt, så nu är jag nyduschad och har precis käkat kladdkaka och nu dricker jag cola. Så jag är sjukt trött och helt slut i huvudet. Ska kolla Bigbrother nu på datan, sen blir det att sova och rensa tankarna lite. Vi hörs imorgon istället orkar verkligen inte nu, hoppas ni förstår.
Puss & godnatt.

kvälls-inlägg

hejhejhej! nu kan jag äntligen blogga igen ;) lägret va sjukt kul kan jag säga, gjorde massa grejer. spelade fotboll, kubb, solade och massa annat. såååå mycket skratt och det gillas :D bilder får i imon för nu orkar jag inte, är sjukt trött. när jag kom hem idag åkte jag direkt till stallet och mockade bara sen åkte jag hem och duschade/fixade mig till släktkalaset. käkade supergod mat och tårta. sen cyklade jag upp till torsjön och va med timmie och några fler. drog hem vid halv 8 ungefär :) när jag kom hem kollade jag på Vampire Diaries som jag missade i fredags ;) blev väckta halv 8 imorse så nu är jag jättetrött, ska snart ta bort sminket och sånt sen sova. som sagt, ni får se bilder imon från helgen :)


Så otroligt varmt det var idag!

Idag har det varit den varmaste dagen 2011 alltså  23+ var det på min sån termometer, ni får se bild sen! Idag vaknade jag och Domme klockan tolv av att det var sjukt varmt på mitt rum, så vi gick ner och jag kollade direkt på termometern, harregud så varm! Vi gjorde frukost och satte oss ute och käkade, sen bytte vi om och la oss och solade en stund! Kommer bild nu, och även fler bilder senare. Nu ska jag ut och röka, sen får jag väl laga mat. Har städat mitt rum och plockat iordning hela under våningen, för mamma kommer hem snart. Har packat till pappa också, åker ju dit halv sex idag. Så jag uppdaterar nog med mer bilder och så då! 
Hahaha jag bjuder på en bild som min lillasyster tog :$
Asch bilden på Domme fuckar ju sig, orkar inte.
Hörs sen <3

Jag vet..

Jag vet att vi har haft dålig uppdatering hela helgen, men det är typ alltid så på helgerna. Då hittar vi på saker, istället för att bara sitta hemma och sånt. Så ni får faktiskt stå ut med att vi inte uppdaterar lika mycket på helgerna. 
Men igår åkte jag och Dominic hem till mig, vi gjorde ingenting typ men vi kollade på film den sista Saw filmen, haha fett äcklig, inbillade mig en massa saker/ljud hela tiden när vi skulle sova. Men det blev också mys hehe som alltid också 

Nyvaken typ..

Vaknade för en liten stund sen bara, har ätit och lite så. Jag tror jag och älskling drar hem till mig idag, fårse. Annars vet jag inte vad som händer, vi hörs sen med uppdatering ;) Puss /Caroline <3

KONFALÄGER!

nu måste jag skynda mig lite för ska snart åka. kommer hem på söndag och då ska jag till stallet sen ska vi ha släktkalas för pappa och farmor :) hörs på söndagkväll hejdå!


Nyduschad!

Kom typ precis ut från duschen har nyss gjort två rostade mackor och ett glas sprite! Packat ihop mina saker, snart tar jag bussen till Sara. Umgås lite med hene, fixa oss och lite sånt. Sen blir det som sagt vidare på fest! Hihi, är fett taggad  Vi hörs kanske när jag är hemma hos Sara, och kanske något fylle inlägg inatt, haha skojar 
Hörs sen för nu måste jag skynda mig!
Bild på mig och Malin i sommaras, kul att ses ikväll snygging! TAGGA ;)

Usch säger jag bara..

Nej fyfan, nationella gick inte bra! Tror nog det blir IG för min del tyvärr.. Menmen, gjorde min bästa iaf, var svårare än jag trodde. Nu sitter jag med Magda och Julia sitter lite längre bort, men ah vi sitter och väntar på att vi ska få gå och äta, sen blir det bara en lektion till sen hem. Sen åker jag in till stan, hem till Sara. Sen taggar vi fest. Sover hos älsklingen inatt, mys! Fårse om vi hörs när jag kommer hem från skolan, annars hörs vi väl med mobilinlägg resten av helgen.
Pusspuss och ha en TREVLIG HELG!




SKOLAN.

har livskunskap och jobbar med i- och u-länder igen. har träningsverk som fan sen igår :( idag ska jag på konfaläger, ska bli ganska kul. men jag 'hatar'' ledarna, de är jättetråkiga för man får typ inte göra ngt alls^^ men annars kommer det nog bli kul :) skulle nog öva på pläsen som vi ska spela när vi ska konfirmera oss. jag har en roll som ska SKRIKA, hahahahah så fult det kommer låta! kommer skämmas som tusan ;) när jag kommer hem ska jag iaf packa, men inte lika mycket som till förra lägret för man orkade inte använda alla kläder xd
nu måste jag sluta innan tobbe kommer, hejdå!


Godnatt!

Nu säger jag godnatt för min del, sitter och pluggar på engelska och har gjort det ett tag. Nu ska jag in och duscha sen blir det sova. Tagga inför nationella imorgon, not.
Puss & godnatt fina bloggläsare 

TRÖTT

nu är jag trött som in i helvete, vill bara duscha och sova NU! så det blir ett snabbt inlägg:

kan säga att no-provet gick åt skogen, hade missat att plugga på massa^^ när jag kom hem käkade jag sen tog jag bussen till friskis och tränade. sen fick jag SPRINGA till bussen i vinterjacka, gissa om jag va svettig? hann inte ens gå in på toan och iaf fixa mig liiite för hade asbråttom :( pinsamt värre på bussen tycker jag... när jag kom hem åkte jag till stallet och red ut, sjukt mysigt! sen mockade jag och åkte hem. nu har jag precis käkat och ska hoppa in i duschen :) ha en fortsatt bra torsdagskväll!



hade tråkigt när jag väntade på bussen till friskis (a)

En vecka..

En vecka kvar tills min tung piercing redan är 1 månad gammal 
Dålig bild som tusan, menmen =)

Torsdag

Idag har det ju varit skola som vanligt, fast hade först SO prov som han sa att det gick bra på iaf. Sen hade jag även svenska prov, det gick nog mindre bra tror jag hann inte plugga Sen fick jag lite material av Biljana som jag ska ta tag i efter jag ätit något och gått ut och rökt, eftersom jag suttit vid datan nu i över två och en halv timme så är det nog dags att ta tag i det nu! För imorgon har jag ju som sagt nationellt prov i engelska, sen hoppas jag att nästa vecka är fri från prov och läxa, om det inte är nationellt nästa vecka också. Har också kollat på big brother, haha gillar det pogrammet som fan 
Gurkan är bäst!



Både nya och..

Både nya och gamla cambilder med min DÅLIGA CAM.
Haha bjuder! 

Som ni kanske ser..

Som ni kanske ser har jag ändrat en hel del här på bloggen, på helt egen hand faktiskt. Med hjälp av Bloggdesign såklart! Om ni inte ser allt så har jag ;

1. Ändrat teckensnitt på undertexten!
2. Skrivit med rosa text vid menyn om mig och julia och vad vi skriver om och så.
3. Lagt till en rosa klocka.
4. Ändrat så inte texten där man trycker "kommentera" är orange, utan rosa den också och även bytat teckensnitt på den lilla texten också.
5. Fixat så det är rosa rosor där man ska kommentera.
Det var säkert något mer som jag inte kommer ihåg, sen ska jag byta bakgrund också. Men det får jag göra när Julia är hemma och kan se.

SO/SVENSKA

sitter på en so/svenska lektion och skriver om i- och u-länder. ska skriva om Somalia och Frankrike^^ hadde nyss idrott, lekte en annan version av skepsbrott vilket va kul ;) idag äter jag sent, 10 över 12 :( sen efter lunch ska jag ha no och då blir det att skriva prov. får se hur det går för har inte pluggat så mycket egentligen, har mest läst bara ;o efter det är det engelska.
idag ska jag ha stallet och försöka hinna med att träna. vill kunna va med på medeljympan och dans fuego. vet inte om jag hinner det men får se ;)
nu måste jag jobba, hejdå!

pluuuuugg!

vet, jag är seg. igår orkade jag inte blogga och idag har jag pluggatpluggatpluggat! har no-prov imon -.-
kom nyss från duschen så nu är jag 100 % fräsch iaf :) idag va det skola som vanligt, hände faktiskt inget intressant alls ;o kan säga att vädret idag har varit pissdåligt... när jag kom hem käkade jag medans jag kollade på top model. sen pluggade jag heeeela tiden faktiskt :) va ute med hunden också ba för jag blev så slö^^ mer än så har inte hänt idag tyvärr! skulle egentligen till stallet men mamma tog det. hörs imon, puss godnatt!


Vill ha ny bakrund till bloggen!

Juuulia här är några som jag hittat, kolla och se om du gillar någon! 
Är trött på leopard mönstret i rosa, har haft det länge nu!
Btw : Tack jonna, men det är du som är sööt 

Im home!

Jag är hemma från gymmet & har precis ätit fiskgratäng, älskar mammas ;) nu ska jag duscha av mig sen ska jag plugga lite, har två prov imorgon -.- uppdaterar inte mer idag, det får Julia göra ;) puss /Caroline

Onsdag.

Skolan som vanligt idag, fast det var inte riktigt som vanligt eftersom jag slutade klockan 12 idag, hur skönt som helst! Just nu sitter jag bara här, ska kolla två avsnitt av BB eller kanske bara ett, annars så ska jag väl göra några mackor, sen byta och för att dra ner och gymma. Det är så skönt att jag äntligen kommit igång igen  Nu gäller det bara att sluta röka också.. Det är ju inte det lättaste.
Vi hörs kanske senare
Love 

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka igen Kan börja med att säga att jag färgade min systers hår igår, faktiskt två gånger. Först blev det fail och då gjorde vi ljusbruna slingor på det oranga och då blev det bättre! Tänkte färga mitt också men ändrade mig. Vill göra det hos en frisör istället. Min underbara pojkvän som hos mig igår också, sen gjorde jag ingenting mer än att pluggade och så ju.
Massa plugg!
Orkar inte lägga upp bilderna på Amelie, för datan segar sig som tusan..

Hemma idag.

Idag var jag hemma från skolan, har pluggat, gått till hemköp, färgat amelies hår, lagat mat. Nu har jag AS ont i hjärtat så det inte är sant.. Älskling kommer snart, jag mår dåligt vet inte varför Jag har inget intressant att blogga om därför bloggar jag inte mer idag, är inte på bra humör för att blogga.
ALLTSÅ HAR JAG BLOGGPAUS RESTEN AV DAGEN SOM ÄR KVAR.

Idag var det sååå underbart väder!

Klockan halv sju var solen fortfarande uppe och det såg verkligen ut som en sommarkväll/grillkväll förutom att det blåste.
AWESOME!
Kom hem från gymmet för ett litet tag sen, ska äta sen duscha. Sen ska jag sova, fårse om det blir skolan imon eller om jag ska stanna hemma och ha pluggdag :/
Vi hörs imorgon, pusspuss 

Beskriver..

Beskriver dagen med bilder 
Haha imorse min söta lillasyster :)
Sen kom Julia och då gick vi ner och solade solarium.
Sen gick vi vidare till lastbryggan..
Fika ;)
Hahaha bjuder!
Därför får Julia också göra det ;)
Sen tjockade vi oss ännu mer :D

Sen gick min älskling hem :(
DET VAR DAGEN, HEHEHEHEH.
Älskar dig mest Shuuuulia 

Vi måste bara säga det igen!!

VI MÅSTE BARA SÄGA DET IGEN, FYYYFAN VAD VI ÄLSKAR STATESTIKEN!
FORTSÄTT SÅ SNYGGINGAR 

Inte mer om det.

Nu har jag sagt mitt till den anonyma personen och hoppas hon/han läser och förstår..
INTE MER OM DET!

Idag är det ju studiedag så Julia min älskling kommer hit snart, vi ska gå ner och sola och även fika ute i det fina vädret tror jag , mysigt!  Skriver mer ikväll om vad vi gjort och så, och det kommer säkert in bilder också. Eftersom att jag älskar att ta bilder när jag gör något och Julia tar aldrig nya bilder, så får det vara jag som sköter det 
Vi hörs sen, pusspuss
Hahahah söt :$



STUDIEDAG

äntligen studiedag! känns sjukt längesen det va det, och perfekt att det är på måndagen denna gången också! = långhelg! idag har jag pluggat, annars inte mycket. ska ta bussen till caroline halv 3, vi ska ha det bäst :) ni får veta sen vad vi ska göra, bloggar antingen hos carro eller när jag kommer hem ;)

igår va jag inte på humör för att blogga, blev riktigt arg men det har inget med bloggen att göra. men idag ska jag blogga som vanligt iaf :D

hörs sen, hejdå!

Söndag.

Godmorgon eller något Vaknade sent idag och gick upp och käkade pizza och drack coola, jag är nyttig! Har precis duschat med älskligen som vaknade hos mig också, bakfull och glada :$ Som ni förstår vi var på fest i Holm igår, det var någon lokalfest där, träffade på ganska många som jag kände  Det var trevligt. Var hemma inatt klockan 3, usch så trött jag var. Idag mår jag som jag förtjänar.. Nu har jag precis duschat och innan det städat rummet och bäddat rent och packat ihop mina saker, för snart åker jag till mamma. Måste kolla på Big Brother på datan hela tiden nu, för tv11 har försvunnit från våra tvar. Imorgon har jag studiedag, och ja fasktiskt så måste jag plugga och Julia kommer troligtvis också. Vi hörs senare, eller imorgon.
Kysss
Bild från förra sommaren, vill ha tillbaka mitt hår!

gudstjänst

shalalala hej bloggen :) har precis käkat mat & glass, ohyes im fat ;) innan det va jag på gudstjänst, woho^^ fast det va helt okej, inte så långtråkigt som det brukade va. gäspade inte allt för många gånger ;) nu ska jag snart plugga lite sen åka till stallet. ska kanske sova hos caroline inatt, får se hur det blir :) bloggar mer sen, pusshej!


HUNGRIG

seg uppdatering idag hehe. nu sitter jag nyduschad och har varit i stallet. så sjukt fint väder idag! kollade nyss på termometern och den visade 13.4 grader fast klockan är över 7! ÄLSKAR DET. idag har jag mest tagit det lugnt, nyss gjorde jag en sida i ett engelska-häfte. duktigt i know :) ska snart möta olivia så ska vi va med några i klassen och kolla film, mysigt! ska snart gå, ska bara käka lite :) är jättehungrig! 

känner mig taskig som aldrig säger hur mycket jag älskar min sharoline! hon har skrivit det flera gånger och aldrig jag tror jag ;o
jag älskar min Caroline Ekberg mest av allt och du betyder såå mycket! du är som en tvilling, alltid vi! <3

vet inte om jag bloggar mer ikv, men ni får ha en bra kväll!


i love u <3

Idén..

Tänkte bara säga att du som undrar vart klänningen finns, jag säger inte för att jag vill inte andra ska ha samma klänning som mig om den inte hittar den själv förstårs  Och idén jag hade här på bloggen blir inte av förrens till sommaren. Fortsätter du läsa så får du se, annars är det ditt val!
HA EN FORTSATT TREVLIG HELG ALLA!

Hehe gammal men söt bild :$

Underbart väder!

Sov hos älskligen min inatt, mys som alltid. Åkte in till stan klockan fyra för att ta halv fem bussen till mig, och märkte inte förrens då så otroligt skönt väder det var ute. När vi kom hem till mig var vi ute och spelade lite fotboll och sånt med dom i min familj. Nu är dom andra och ska hämta pizza så jag passar på att blogga. Ikväll blir det kanske fest, annars stannar vi hemma och har mys kväll. Vi hörs imorgon 
Pusspuss 
Haha fail bild menmen..
Hehehe :$$

Jag älskar min..

Jag älskar min underbara Julia, du är det bästa jag har twiniiieeee syster, bästavän. Du är den bästa vän jag någonsin haft 
<-- Julias  --> Min 
BABE 

Bowling igår med..

Igår blev det bowling med Pontus, Kim, Elisabeth, Dominic, Tintin, Ammi, Nina, Jonte, Kyle haha det var riktigt kul! Men jag förlorade tyvärr  Fick 83 som slut poäng och resten fick typ över 100 haha.
Min underbar pojkvän! 

Mitt och Julias april skämt!

Ett vanligt cigg paket som vi....
Fyllde med massa fimpar...
HAHAHA, vi lurade 5 stycken ungefär med att dom skulle få min sista cigg HAHAh alla gick på det, och kastade iväg det hahaha så jävla kul! Jag och Julia är bäst 

nyvaken!

hann inte blogga igår förlåt! va ute och gick och kollade på film, då hade olivia datan. men aja nu så ;) det va jättemysigt hos olivia igår! kollade på gamla bilder sen 7an, SOM VI SKRATTADE. och jag mådde illa när jag såg vissa... sen käkade vi hemlagad pizza, gott! sen gick vi ut och gick en runda, kände oss lite feta efter vi ätit så det kändes bra. på vägen höll jag på att trampa på en fet groda!?!?! det va ju mörkt så från långt håll såg det ut som ett löv (såg ju inte höjden först). sen när jag va tyo en halvmeter ifrån bara tvärstannade jag HAHAH!
när vi kom in kollade vi på film sen gick jag hem vid 12 ungefär. hatar att gå hem själv på natten :(

när jag vaknade fick jag reda på att lillasyster har magsjuka och feber! allt kommer fan tillbaka :( för bara 2 veckor sen hade hon feber och alla i familjen har haft det -.- jag hade ju i Ungern^^ så nu sitter jag och ''passar'' hennes magsjukamun så det inte kommer ngt ut ur den! äckligt, vet. nu måste jag sluta hejdå!


här är hon bara ett halvår eller 1 1/2 år, tidig supare!


hahah awh, söta lillasyster <3
7 år gammal.

HOS OLIVIA

blev tvungen att skriva inlägget under, hatar såna fega jävlar!

nu sitter jag iaf i olivias rum och kom hit för kanske 20 minuter sen. just nu gör vi inte mycket, får se vad som händer :) skolan idag har varit sooooooooft. först va det livskunskap, gjorde inte alls mycket. läste två sidor i en no-bok och berättade om min häftiga dröm ;$ sen va det matte sen so/svenska. på matten jobbade jag faktiskt bra fast inte lika på so:n ;) sen lunch som va awesome. nån köttfärssoppa så fick man små baguetter, SÅ GOTT. sen efter lunch va det elevens val och då gjorde jag klart prov-uppgiften i bild :) sharoline va med mig då och hade kul like aaaaaalways :))

HAHAH, sjukt kul på lunchrasten! efter carro varit och rökt vid lastis kom vi på ett april-skämt. vi tog hennes cigg-pack och samlade massa fimpar (vet sjukt äckligt...) och la i. gick först till timmie och sa att hon kunde bjuda på sina 2 sista cigg. han gick inte på det så mycket men sen gick vi runt till lite folk och det va några som gick på det verkligen. sååå kul! jävla idioter haha :D

nu ska jag sluta va osocial, hörs ikv hejdå!


bild på mig & olivia när vi + hanna va på enslöv!


Skolan - Fredag!

Sitter på matte lektion, är på dåligt humör för att jag är så jäkla hungrig :( ska äta om 25 min, fast vi får nog sluta tidigare. Fick en kommentar innan angående klänningen, jag säger inte vart den är ifrån tyvärr. :) kanske när jag har köpt den själv. Vi hörs senare med update ;) Pusspuss /Caroline.

RSS 2.0