halloween! ;d

inte uppdaterat på hela helgen! dåligt av mig.. menmen, varit med domme hela helgen nu är det höstlov så underbart skönt! det behövs verkligen, och efter höstlovet måste jag börja sköta skolan igen som jag gjorde efter sommarlovet! så nu ska jag börja om igen. inatt ska jag sova hos dominic igen tror jag, vi ska käka pizza och sånt myyys! nu ska jag klä på mig och klockan är kvart i fyra haha jag är laaaat! juste ställt om klockan har man ju också gjort nu, så nu blir det mörkare tidigt! läääskigt :$
och btw , en fråga? någon som har p-stav, isåfall gör det ont ta in den och sen ut den? =)

snygga & nya bilder på mig & domme haha :)


okejdå, jag var sur men kunde inte hålla mig för skratt ändå....


smyyyg fottaaaaaarNN domme...


du är finast <3


jag älskar dig mest <333


hos nellie.

sitter hemma hos nellie och ska sova här inatt, anton kommer förhoppningsvis snart blir nog film sen köpa godis i think :) imorgon är jag domme & malin bjudna på halloween fest kommer bli super kul! längtar som tusan. nu ska jag inte sitta här och skriva mer.
pussss.

natti.

domme åkte hem för en timme sen, vi skulle igentligen ut och jogga idag men det blev inte så, himla tråkigt väder! nu sitter jag bänkad vid datan och har suttit här en timme ungefär, är super duper trött så alldeles strax blir det sängdags för min del. har inget intressant att skriva om, så jag säger godnatt!

nananana. .

skolan idag som vanligt, fast idag hade åttorna innebandy tunering så bänkade mig där istället för det mesta av dagen. efter lunch pallade jag inte mer så drog hem.. har varit hemma ett tag nu och inte gjort någonting. väntar på att dominic ska komma hit. är jätte hungrig så ska nog ta något att käka nu, hörs senare.
förresten lite bilder från min iphone :)

världens finaste är du..




mitt öga, buchiga ögonbryn jag vet hah men det är fixat nu! :)


me myself and i :))


tisdag.

jag vet är sjukt seg på att uppdatera! men datan har inte varit i närheten av mig, har inte orkat sätta mig här.. men iaf nu är jag här igen. idag var det innebandy tunering i skolan bland 9orna då alltså, men jag kollade bara på. sen åkte jag vidare till vårdcentralen och gjorde ett test. sen kom domme till mig blev mys som vanligt. han kommer imorgon också :) i helgen är det ju halloween awesome, det kommer bli bäst! jag har ont i min hals & känner mig hur trött som helst, ska ta något att äta sen ta kvälls ciggen sen lägga mig & sova.
puss & natttiii.


söndag..

uppdaterade inte igår heller tyvärr, var ute med felicia, nellie, tova, katja & domme. gjorde inte så mycket, gickhem runt tio. la oss i sängen och spelade på min iphone och lite sånt. sen somnade vi klockan 3 ungefär. vaknade idag städade köket och mitt rum, och duschade. nu sitter han vid teven och jag sitter här. ska snart gå till honom. idag åker jag till pappa klockan halv sex, och imorgon är det skola som vanligt SUUCK. får se om jag slänger in lite nya bilder från min mobil.
PUSSS.

lördaaaaaag.

han inte uppdatera igår mer för att satt inte vid datorn, nu har jag fått igång min iphone så har nytt nummer så om ni vill ha det får ni fråga =) vaknde hemma hos älsklingen idag igen, har käkat och lite sånt. väntar på att hans föräldrar ska komma hem sen åker vi hem till mig och sover där, vill möblera om mitt rum så får se om vi gör det kanske! ha en trevligt lördag för det hoppas jag på att jag kommer ha.
PUSSSS.

fredag!

hade verkligen inte tid att blogga igår förlåt! igår hämtade jag iaf ut min iphone men abonomanget har inte börjat fungera ännu, inatt sov jag hos dominic, tog bussen till skolan. skolan hur tråkigt som helst verkligen. gick hem halv två orkade inte med bild satt bara där och gjorde ingenting xd när jag gick hem var det hur kallt som helst jag skojar inte, så när jag kom hem gjorde jag varm oboy & drack hur gott som helst och blev varm direkt :) just nu väntar jag på att domme ska komma hem och ringa mig. ska sova hos honom inatt igen. får se vad som händer ikväll tillsammans med honom. tittade in min gamla blogg http://caaroliineekberg.blogg.se/ så här kommer två bilder från den!
vi hörs puss!


mitt blonda hår är extremt saknat!

byter också avslutnings text från..

till..


onsdag!

hej ;)
sov ju hos nellie inatt kul som alltid, skolan tråkigt som alltid HAHA förutom att kolla på basket tuneringen i skolan och att träffa världens bästa kusin. yeahyeah nu kom jag nyss hem, käkat en macka & ett glas oboy. mitt comviq har tagit slut så kan inte smsa eller ringa till någon.. och vet inte om jag ska fylla på den innan min iphone kommer om det ens är lönt? har ingen aning om när den kommer, funderar på att ringa dom och fråga IGEN. domme tar bussen hit 15.17 så han är här runt fyra någon gång, bli nog mest mys för vår del. måste träffa nellie en snabbis också sen! vi hörs senare så uppdaterar jag vad jag gjort idag :)
frågestund på bloggen kanske skulle vara något? asch får se. om det dyker upp så får ni såklart fråga vad ni vill och jag ska svara så ärligt jag kan förutom på allt för privata saker.
PUSSS.
gaaaanska gamla bilder på mig & nellie fyyfan vad jag saknar :(:(

HAHA blåste som tuuusan på kullaberg där vi var :)

bilden är tagen i centrum någonstans i skåne, kommer inte ihåg vad
stället heter (a)


=))

mötte nellie, och var med anton & olof. sen kom felicia och katja. sen drog jag och nellie hem till henne, käkade och drack coola haha. nu sitter vi vid datan & är trötta som fan, så ska så snart som möjligt gå och lägga oss.
GODNATT pussssss.




OMG hittade en söt bild som är gaaaanska gammal.



:]]]]]

nu ska jag cykla till nellie :)


tisdag!

heej :) skolan som vanligt idag, fast jag mådde inte alls bra. först när jag kom till skolan var det information om tänderna någon som kom från tandregleringen som infomerade om det. kände att jag knappt orkade hålla mig själv uppe så gick till vilorummet i skolan och vilade en halvtimme ungefär. sen hängde jag med nellie till tandläkaren in till stan och så. sen tillbaka till skolan, men orkade inte någonting för att jag mådde så fruktansvärt dåligt. så gick hem träffade anton och olof på vägen så snackade med dom ett tag sen vidare hem, och somnade direkt. snart kommer nellie hem från stallet och då blir det att träffa henne, sen sover jag där inatt. uppdaterar när jag kommer till henne någon gång.
btw har hittat ett as snygga skor, det är uggs fast en mycket snyggare modell med en knapp och lite sånt på dom. hittar tyvärr ingen bild. men ni alla vet säkert redan hur uggs ser ut men här är iaf en bild.



glömde säga att..

jag tycker ni ska följa min blogg på bloglovin också så följer jag dig (:
fick en fråga: om vart jag köpt mitt löshår och hur mycket det kostade.
svar: mitt löshår har jag köpt på hebao.com tror jag det var, och det kostade runt 200-300 kronor kommer inte ihåg. men det är syntet hår och det går bara att platta locka och sånt allt förutom färgning! men jag tycker inte det är så jätte bra, föreslår att köpa äkta hår istället det är ju mycket bättre. detta håret fäller ganska mycket & lite sånt, men annars funkar det hyfsat :)




<3

hej igen! =)
kom hem klockan sju igen ungefär. käkade och lite sånt & tog en dusch. dominic hängde såklart med till träningen också, och vi löste alltihop så nu är allting bra igen. just nu sitter vi & kollar på svenska new yourk fruar som jag igentligen inte tycker om alls, menmen. snart börjar en kvinnas hemliga liv och det verkar intressant :) men nu ska jag gå tillbaka till tven med min älskling, han ska sova här inatt myyyyys. vi hörs imorgon kanske under skoldagen annars när jag är hem kommen från skolan! PUSSS & GODNATT så länge :)
jag älskar dig dominic <3




..

så närma slutet vill jag aldrig komma igen.. :/♥
http://www.youtube.com/watch?v=71PrWLvO7Z8
bäst låten! :))

uppdatering ohyes :)

nej nu ska jag ta tag i det här!
ska uppdatera så ofta jag kan.
kom hem från skolan för en liten stund sen, har mensverk som fan & är hungrig som tusan, men finns ingenting jag är sugen på att äta hihi. dominic kommer hit snart hoppas jag på, vi måste verkligen snacka med varandra. klockan fem kommer troligtvis petronella hit & halv sex tar vi oss ner till brottningen och tränar våra småttningar. och min iphone har inte kommit ännu bli så arg! jag lovar att uppdatera oftare nu, vi hörs senare ikväll.
tog lite nya bilder idag också så här kommer några.









och förrästen mitt skolfotto kan ni också få se! :)



:)

har beställt en iphone och min älskling köpte en klocka till mig =))





en sån här fast lite mörkare rosa :)



snart kommer älskling till mig.


RSS 2.0