nu blir det strax att plugga bild!

och glömde nämna att min lillasyster är den sötaste som finns, hon gjorde nyss toast och varm oboy åt mig, tack gumman. nu ska jag ut och röka, sen fixa bild läxan. hörs sen puss sålänge! <3

mig & jonna :D

igår var jag ju med julia, vi hade jätte roligt. vi tog bilder och lite sånt, dom kommer in när julia loggar in på msn och skickar dom. men jag har lite bilder på mig och jonna också som vi tog på skoldagen igår. dom kommer här nu.






det får räcka, kommer mer bilder senare! :)

hade helt glömt bort att blogga om det!

glömde helt bort att det var första advent i söndags!

måndag.

just nu sitter jag hemma hos julia, precis hunnit blir varm. varit med henne i stallet tusen kallt, men hon har en underbart fin häst, gosig var den också! nu väntar vi på att maten ska bli klar, jag är hungrig. hörs nog inte mer ikväll eftersom jag inte kommer sitta vid datan. men har studiedag imorgon så ska sova hos julia inatt! puss <3


söndag..

gaah inte uppdaterat på hela helgen, men har inte haft tid till detta. men ska uppdatera min helg nu.
fredags: kom domme till mig och sov hos mig, vi gjorde inget speciellt alls.
lördagen: vi vaknade, duschade fixat och senare så åkte vi hem till honom, umgicks med olivia och kim elisabeth och pontus, trevligt :)
söndag, alltså dag julskyltning tillsammans med samma personer som igår, förutom kim för att han gick och spelade trummor igenom hela stan med häst och vagn bakom där lucian och tärnorna satt jätte fint! :)
nu ska jag fortsätta kolla på beck, puss & godnatt <3

torsdag.

skolan idag, massa drama på österledskolan nu, gassssch. jaja sen ute med karrie och felle i typ tre hela timmar. sen träffade vi viktor och det är sååååååååååååå synd om honom :( kryyyya <3 och nu sitter vi hos felle ska laga mat typ, sen ut och röka och nellie kommer nog snart också, sover här inatt.
puss.

onsdag.

han inte med att blogga igår, och orkade inte ta mig till datorn. idag skolan som vanligt, försov mig som jag alltid gör tyvär. sen när jag kom hem, så kom älsklingen in i min dörr efter mig haha. är med honom nu, nyss myst och ska snart gå ner och röka. ensamma hemma förutom anton som sitter där nere och är sjuk, lungt och skönt. exakt en månad kvar till jul nu, måste fotta i snön och ta nya bilder har verkligen inga!
puss <3

tisdag

skolan idag, fast var bara på en lektion. orkade verkligen inte fyfan är trött hela tiden. lagade nudlar när jag kom hem haha gottgott :D mina småsystrar är ute i snön, jag vill ocksåååå så ska gå ut strax.
förlåt har verkligen ingenting intressant att berätta :o
hörs senare.

svar på frååga ;)

och tintin? hur fan kan man fuska på bowling hahahaha? ;o
eller menar du på spelet? :P

sooooooooooova? jatack.

lägg daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaags
godnatt :)

måndag.

skolan som vanligt alltid lika tråkigt, imorse var det första gången jag käkade frukost i vårt nya kök, det är otroligt mysigt! nu ska jag byta om, sen kör pappa mig ner till brottarlokal ska ta hand om dom små som vanligt. fast har inte kommit på något att göra, dom får önska som alltid haha! vi hörs nog senare, sover hos nellie inatt.

söndaaaaaaaaaaag.,

söndagar.. fyfan för dom.. nu sitter jag här och ska snart hem till pappa, möta viktor snabbt och sen får jag se vad som händer är med domme också. har inget intressant att skriva om så ah, pusshej.

det blev bowling..

det blev bowling sjukt roligt! jag & olivia kom två och vi vann första omgången fast totalt tvåa haha. efter det blev det pastavagenen gottgott. en helg utan alkohol kan faktiskt också vara riktigt roligt när den spenderas med underbara personer. nu sitter jag här med en glas coola och har ont i magen när jag andas ;o och älskling sitter i soffan och kollar tv och käkar haha som alltid. jaja nu ska vi nog snart lägga oss i sängen och titta tv tillsammans och mysa sen sova, imorgon är det söndag åker hem till pappa hatar söndagar otroligt mycket! vi hörs imorgon.
puss ;)

bowling ikv antagligen!

hejjj, uppdaterade inte igår men var med dominic och sov hos honom. var hemma hos pontus och spelade något spel haha kampen mellan män och kvinna eller något sånt hette det. killarna van :( aja sen när vi kom hem somnade jag nästa direkt. idag gick vi upp ganska sent, ikväll blir det bowling igen antigen b&b eller rejmes tillsammans med kim olivia elisabeth och pontus och såklart jag och domme. men nu ska vi ta och ringa, sen träffa dom andra.
pusss <3

hahahah awh

haha min älskling är sööööötast när jag sminkat honom & han har mitt löshår :D
looooooooooooooooooove yooooooooooooooou :DDDD





onsdag.

har inte varit vid datan så har inte kunant uppdatera, men igår hade ju jag och dominic ett helt halv år tillsammans så vi spenderade dagen med att mysa & kolla på film kollade på en film som hette percy jackson kamen om åskviggen den rekomenderar jag stort, den var super duper bra! idag har jag bara varit i skolan, sen kom älskligen hit till mig och vi har inte gjort så mycket alls, bara tagit det lungt och varit ute lite i det kalla vädret fast jag tycker om det ibland hihi, nu ska jag & domme snart hoppa in i duschen tror att han sover här inatt igen.
pusss <3

ett halv år hjärtat.

ett halv år med dominic igår han aldrig skriva igår hade fullt upp att umgås med honom!
älskling, ett helt halv år har gått nu, det har gått så obeskrivligt snabbt. att bara få vara med dig får mig glad, vi har delat på så mycket och skapat dom mest oförglömliga minnerna ever, utan dig hade jag inte varit hel. när jag träffade dig bevisade du för mig vad en äkta pojkvän var och riktig kärlek. du är verkligen det bästa jag har, har aldrig träffat någon som dig, du får mig lycklig. även om vi har bråkat gaanska mycket under denna tiden vi haft tillsammans med det har alltid löst sig tillsist. även om vi varit mycket närma slutet så har det ändå varit den bästa tiden med dig, har aldrig mått såhär bra som jag gör med dig hjärtat. jag tänker inte skriva mer nu, ville bara skriva så att ni andra vet ungefär vad jag känner för honom, för han vet allt detta plus mycketmycket mer :)
jag älskar dig dominic <3



mååndag!

igår kväll bärde jag in min lillasyster till mitt rum, för det var läskigt att sova själv. vaknade upp jämte henne imorse gick upp halv åtta like always. skolan tråkigt som alltid hatar skolan, nu längtar jag som fan tills vi har jul lov och till julafton det är sååå mysigt! är hemma hos nellie nu, varit med henne i stallet innan, kört moppe, ätit och nu sitter vi vid datan. vi båda är fett trötta så tror vi lägger oss tidigare en vanligt idag om jag inte har fel? ;o men nu ska jag fortsätta sitta vid datan lite, innan jag somnar.
imorgon har jag och dominic ett helt halv år, vi har räknat fel hela tiden på något knasigt sätt!
jag älskar dig mest, skriver en text imorgon om honom här på bloggen.
puss :)


min lilla valphund är finast beebis!


älskar dig nelliiiiiie <3333

natttii.

nu ska jag in och duscha, duschade aldrig med dominic vi ville mysa med kläder på istället hihihi :) nej men vi pallade inte haha.
vill bara säga godnatt och att jag själv tycker jag är super duper bra på att lösa problem och bråk! haha, men nu ska jag gå upp.
GODNATTT OCH PUSSS.

bara för jag är snäll så får några gammla bilder på mig.






söndag alltid lika tråkigaaa.

vaknade upp jämte min älskling imorse, myyys. har inte gjort någonting idag söndagar är dom lamaste dagarna på veckan, vi ska snart vandra hem till min mamma och duscha senare runt nio tar dominic bussen hem. nu lägger jag in några bilder från min mobil, har inget mer att skriva ändå så :)






första snön på året :)

orkar inte lägga upp fler!


discobowling.

inte kunnat blogga igår, men igår spelade jag domme osi louise sara tommy och ralle disco bowling på b&b det var as kul, fast mådde inte bra. sov hemma hos domme. runt kl fyra åkte vi hem till mig och nu ska vi snart gå och köpa godis, är röksugen som ett as så måste ut nu!
pusss, hörs kanske senare.
kommer nog bilder sen, men här är en bild från google iaf :)





hos domme!

är hemma hos domme, gör ingenting typ just nu, orkar inte skriva så mycket är jätte trött.
fick en fråga av sara?
en fråga till bara, hur många ha du haft "det" med. Kanske lite privat, men jag undra vad som e normalt när man går i 7-9:an. och när förlorade du oskulden ? :)
kram sara.

svar: jag har bara haft det med en kille, förlorade oskulden helt när på sommarlovet till 9an! :)

läggdags!

älsklingen åkte hem för två timmar sen nu, sen dess har jag bara suttit här och latat mig. nu ska jag äta, röka och sen fixa mig för att gå till sängen och sova. är verkligen super duper trött. vi hörs imorgon igen!
godnatt sööööta bloggläsare :)
ps. jag lovar att det kommer in lite nya bilder snart!

avslutad frågestund!



http://miichellealmqviiist.blogg.se/: vad fick dig att börja blogga?
& vad tycker du om min blogg? :D:D
svar: jag tyckte det verkade roligt att blogga och skriva vad man gör och om sitt liv så jag startade en egen och det har gått upp och ner med det, men nu har jag fortsatt sen jag skapade denna :)

malin: älskar du mig? (a) <3
svar: det är såklart att jag gör hjärtat :)

nellie: du är sööt och snäll.
svar: tack du, inte för att det var någon fråga menmen :)

anonym ;): är du oskuld? :)
svar: nej.

dominic: do you love me baby? <33
svar: ofc älskling <3

lisa: Hur länge har du och dominic varit ihop?
svar: vi har snart varit tillsammans i fem månader om sex dagar.

nellie: hur lägger man ut bilden och sont på bloggen?
svar: du får ju börja med att skaffa en blogg först, det är olika hur man gör på varje blogg sida, det beror på vilken du väljer, men på blogg.se så är det bara till att trycka på skapa, sen inlägg så skriver du både rubrik och texten under, sen trycker du på spara & publicera. så enkelt är det :)

lalalala: vad lyssnar du på för musik? :D:D
svar: det är helt olika, lyssnar på jätte många olika låtar, hittar jag en artist som har en bra låt tittar jag alltid efter om han/hon gjort någon mer bra låt ;)

yakqimasch: synng du är msn?
svar: förstår inte det första, ska det kanske stå snygg eller någonting? tyvär ge inte ut min msn här ;)

http://valeentiina.blogg.se/: vem har fixat din design?
och var pierca du naveln? :)<3
svar: http://miichellealmqviiist.blogg.se/ har fixat min design på bloggen, och jag piercade min navel på lilla berlin när anders jobbade där men nu har han bytt salong till en annan i stan!

det var allt, hoppas ni blev nöjda med svaren :)

skolan :)

sitter i skolan och jobbar med so, klar när som helst! :)
ikväll avslutar jag min frågestund så om det är någon som vill fråga något mer så fråga på nu!
pusss. :)

FRÅGESTUND :)



fråga på nu vad ni vill, avslutas när jag säger till!

tisdag.

idag var det skolan som vanligt, slutade klockan ett eftersom att jag inte hade någon bild. så tittade på wallander - mastermind med nellie och dom medans dom hade svenska och skulle kolla på den filmen. efter skolan hängde jag nellie felicia katja med julia hem, vi gjorde inte så mycket mer en att först käka, sen kollade vi på teve. sen gick vi ut och körde dunkgömme i snö/regnet haha det var ruuligt! sen gick vi in och drack varm oboy och kollade på hannah motana the movie mysigt :) sen efter den så åkte vi alla hem. nu sitter jag här vid datan och gör inte speciellt mycket, ska snart hoppa in i duschen sen hade jag tänkt att lägga mig i sängen och nana är jätte trött. imorgon är det skola som vanligt sen så får jag se vad som händer.
pussss.

nu kommer texten som jag snackade om i förra inlägget!

det är såhär att när jag gick i åttan hände det en grej som fick mig att må så himla dåligt. har aldrig i hela mitt liv mått så dåligt som jag gjorde då. fick rykten över oskarström och halmstad ''locket'' jag måste bara säga att till er som höll på och dom som håller på fortfarande och ogillar mig utan andeldning och sånt, ni har fått mig att bli stark, att kunna lita på mig själv & fått upp mitt självförtroende och min självkänsla så otroligt mycket! det där ryktet om locket bryr jag mig inte ens om längre, när jag träffade dominic blev allt förändrat.. han brydde sig inte om det ryktet och det var det som var så himla bra! för det hjälpte mig upp från botten. nu är jag glad och lycklig i livet, jag vet att jag har vänner som jag verkligen kan lita på och en pojkvän som är så otroligt underbar. det är väldigt få jag litar på, men dom jag litar på som mest är nellie malin dominic och min älskade mamma dom kan jag verkligen säga allting till utan att skämmas utan att bli nedtryckt utav mina åsikter medmera. hade bara sån fet jävla lust att skriva av mig och berätta hur jag mår i dagens läge och hur lycklig jag är. så nu vet ni det :)

dålig update xd

inte bloggat på hela helgen igen! dåligt av mig..
idag är jag inte i skolan pga av att kajsa sa att det var studiedag som det tydligen inte var, men för mig är det :) haha. nu ska jag fixa mig för att sen ta bussen in till stan och träffa malin en snabbis sen träffa älsklingen. men nu måste jag sätta fart med att fixa mig!
pusss.
ikväll eller imorgon kväll ska jag skriva en hel text om en sak, så håll utkik om du vill läsa :)

ska gå mot bussen nu!!

sov hos nellie inatt, kom hem kl halv två från nellie idag duschade och fixade vid mig lite. nu ska jag gå till bussen om fem mintuer och domme möter mig i stan, sen ska vi hem till honom och jag sover där inatt, mys som alltid! han har också hämtat sin iphone nu, soooft! men nu ska jag ta på mig yttekläder och gå mot bussen, vi kanske hörs senare!
pussss..

söt :]]


hittade ett årsen gammal bild! haha så söt.

är hemma hos nellie just nu, gör inte mycket förutom att sitta vid datan och bara softar.
fick nyss reda på att vi har studiedag på måndagen när höstlovet slutar!
nu ska jag snart ut och röka sen vet jag inte vad vi ska göra, imon sover jag hos domme igen.
puss.

christina milian.

hon ser så jävla bra ut! :)




mys med älskling!

shaaa, inte bloggat sen i söndags! är hemma hos älskling nu precis varit och köpt godis så snart ska vi kolla film och mysa. idag har vi gymmat tillsammans så vi är helt slut. men nu ska jag sätta mig i soffan med älsklingen tänkte bara slänga in ett inlägg snabbt! har lite nya bilder från min iphone också som ni ska få se när jag kommer hem och lägger in dom på datan, btw det är så otroligt skönt med höstlov! :) någon som håller med mig? ;d
PUSSS.

RSS 2.0