Förlåt!

Känner mig extremt dålig på att uppdatera nu, men har inte tid för datan. Idag var det skola och direkt efter skolan åkte jag till stallet, kom hem runt 5 duschade käkade och sånt sen så orkade jag inte sitta för har jätte ont i huvudet :( men tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg för nu ska jag sova för det är ju skola imorgon, orkar inte. Vi hörs imorgon med nya bilder & jag bloggar från datorn förhoppningsvis. Godnatt /Caroline <3 Michelle: Som sagt hann inte med msn ikväll heller, smsa mig imorgon på kvällen någon gång innan 9/10 så jag kommer in om du har tid! <3

Söndagar suger..

Som det står i rubriken, Söndagar sugen verkligen.. Idag åkte jag hem från Dominic redan klockan halv 4 och vi gick upp från sängen halv 3. Sjukt lamt, hem och packa och halv sova i soffan tills vi åkte till pappa runt halv 6. Har bara suttit vid datan och duschade precis. Väntar på att håret ska torka och sitter och kollar på Wallander som går på 4an. Annars gör jag verkligen ingenting alls, är faktiskit jätte trött, ska gå ner och se om det finns något att äta och röka lite sen ska jag fixa mig för att sova. Godnatt! Btw Michelle vi fixar headern imorgon kväll om du har tid! <3 Pusspuss /Caroline.

Lördag ;)

Idag vaknade jag jämte Domme klockan ett, vi gjorde ingenting alls idag förutom att vi mötte Thilda snabbt för hon köpte en piercing av mig, eftersom att jag inte har andvändning för den längre, har två kvar. Så om någon är intressrad hör av er ;) tog bussen till Domme klockan 17.00 nu har vi varit hos honom ett tag, äter godis och bara tar det lungt ;) vi hörs imorgon. Pusspuss /Carolineekberg. Btw tack nellie för du tyckte våra hår blev snyggt :)

fredag/göteborg horse show.

hej bloggen! min dag har varit soooft :) väcktes av mamma vid halv 11 tror jag, käkade frukost och fixade mig sen åkte jag till stallet. lunchfodrade och mockade sen gjorde jag iordning arvid så blev det ett stenhårt dressyrpass. DAMN VA BRA HAN GICK! fick värsta insperationen från göteborg horse show när vi såg andreas visa upp 3 av sina dressyrhästar. de va sååå fina! så idag provade jag om jag kunde få arvid att gå i passage, och gissa vad? DET GICK. vilken chock jag fick, jag har ju värsta dressyrponnyn! :D absolut inte nära så snyggt som han andreas gjorde det men jag svär, det gick verkligen :) så jaaaaa jag är väldigt glad & stolt över det! sen när jag kom hem duschade jag sen åt jag, pappa och ida pommes, kyckling och kall sås. grymt gott va det :) ikv händer ingenting vad jag vet... tråkigt jaaa. imon vill jag hinna dra in till stan innan jag rider sigma. måste köpa lite saker ;) annars vet jag inte vad som händer imon än så länge :)

skulle ju berätta lite om göteborg horse show: vi åkte hemifrån vid halv 10, va där vid 11 ungefär. gick in och gick lite på mässan, sen kollade jag, mamma & lillasyster på banhopping för juniorer som gick på tid. vet inte riktigt hur länge det höll på, sen gick vi ännu mer på mässan. efter det gick vi tillbaks och kollade på banhoppning för seniorer, sjukt många duktiga där! filmade lite också som jag kan försöka lägga upp sen. såg även rolf-göran bengtsson och malin baryard. rolf vann den klassen btw :) sen kollade vi också på gymkhana, sverige kom 3:a. sen gick vi till mässan igen och köpte en ny ryktlåda, grimma, nya handskar till mig och sandra, benskydd och lite smågrejer till ida. sen vid halv 6 åkte vi hem :) ska dit igen på söndag med pappa&sandra för då är det ''finalerna'' och mycket mer rea på allt på mässan. så det ska bli ännu roligare!

Slingat håret (;

Jag & Amelie har slingat håret och här kommer resultat. Syns mer i verkligheten.













& ja, jag & Amelie har pyjamas tröjor på oss :$


Fredag.

Idag är det den bästa dagen på veckan, fredag! Vaknade klockan tolv, gick upp utan Domme för han ville sova vidare, jag gick in i duschen och åt och sånt. Sen klockan ett så väckte jag honom, gjorde frukost åt han och nu har han precis ätit upp. Nu ska jag fixa till mig lite för jag, mamma, Domme, Amelie ska till flygstaden och handla ;) Vi hörs senare ikväll om jag har tid att blogga.
Ni får två bilder på mina nya shorts och skor.




Haha på den översta bilden ser man lappen som var på från början
men orkade inte ta bort den haha, plus så hatar jag min ben muskler :(

Pusspuss <3

Inte bloggat på hela dagen!

Förlåt! Jag har inte bloggat på hela dagen men jag har verkligen inte haft tid till det och jag ska berätta varför.. Jag vaknade inte förrens klockan 1 idag och jag gick ner och käkade frukost och det var bara jag och mamma hemma så vi åkte in till stan kl 2 så jag fixade mig och sånt sen åkte vi. Köpte bakdelar till min nya gadrob så nu är den hel och fin. Hämtade domme efter alla ärenden i stan så vi var hemma runt kl 4. När jag kom hem började jag & domme direkt att fixa ihop skåpet sen fixade jag in alla kläder och så. Sen lagade mamma klart maten så det blev en paus med fixandet, vi åt chicken nuggets, pommes med mangoraja sås, suuuuper gott! Sen tittade vi på American pie - band camp. Har sett den många gånger men ändå, sen gick vi upp och fixade ännu mer, satte upp en lampa vid min säng och tavlor och sånt. Nu tycker jag att mitt rum är super mysigt hehehe. Blev klara kl 12 och nu sitter vi i min säng, ska byta om och bädda ner oss med en film och mys. Vi hörs imorgon då får ni bilder på det som jag beställt. Fast cykelbyxorna hade ingela inte beställt.. Så arg jag blev. Haha godnatt pusspuss /Carolineekberg.

GÖTEBORG HORSE SHOW

hej bloggen! har inte kunnat blogga idag för va i göteborg på göteborg horse show! skriver mer om det imon för nu ska jag sova. sov typ ingenting inatt och vet inte varför^^ och förresten så har statistiken visst blivit sämre, ''ljuger'' inte denna gången så ni får skärpa er! men vi hörs iaf imon pusspuss!



Kläder som är beställda! ;)








Nu kommer bilderna på Dommes näsa!

Idag vaknade jag hos Domme igen, åkte hem runt 2 och Julia hoppade på samma buss som jag satt på fast i Åled. Vi har inte gjort alls mycket, vi har bakat kladdkaka iallafall, den blev god men inte alls kladdig.... Nu sitter vi här och jag ska inte sitta kvar här länge till tänkte bara lägga in bilder på Dominics näsa.

FÖRE:






EFTER:







Sådär, den är fortfarande svullen. Men orkar inte vänta på att svullnaden ska gå ner helt.
Jag tycker näsan blev jätte bra iallafall, vi hörs imorgon.
Pusspuss <3


im goood.

hej bloggen! vaknade klockan 11 ungefär, gick upp och käkade sen bytte jag om och gick ut med hunden. sandra va på hopplektion idag igen så jag va ensam hemma i 2 timmar (de kom nyss). va väldigt duktig nyss, plockade upp ren disk ur diskmaskinen. så nu blir mamma glad (a) ska snart gå ner och fixa mig, sen tar jag 400 bussen med caroline hem till henne :) hon har ju varit hos domme så hon sitter på bussen in till stan och tar 400 därifrån ;) får se vad vi hittar på idag, bloggar nog ikv också om jag hinner/kommer ihåg!



tisdag.

caroline är fortfarande dålig på matte märkte jag, det va inte alls 2 dagar sen jag bloggade utan 1! skulle egentligen bloggat igår på kvällen men min syster satt och kollade på titanic med moa så jag kunde inte ha datan på hela kvällen^^ iaf, i förgår sov jag hos olivia. kollade på film och ba tog det lugnt :) somnade lite innan 2 och vaknade halv 11 tror jag...? käkade frukost, fixade oss och gick ut och tog bilder :) sen drog jag hem för hon skulle bowla med familjen. sen gjorde jag inte mycket.
idag kollade jag när sandra va med på en ''hopplektion'' för evelina. hon ramlade av idag också... blev lika rädd igen men det va lugnt som tur va! annars gick det bra faktiskt :) när vi kom hem käkade vi sen kollade jag på top model. duschade nyss och ska snart gå ut. får se vad som händer sen :) imon ska jag nog va med sharruuuu! sjukt längesen känns det som :o aja ni får ha det bra, puss!


HAHAH, bjuder på en flummig bild som är 1 år gammal (a)


Tisdaaag!

Tisdag idag dåva, vaknade kl 11 idag tror jag vi gick upp och käkade, vi har inte gjort någonting speciellt idag faktiskt. Men klockan 6 åker vi med Dominics familj till badhuset där det är vatten disco och "kollar" på Alex och min lillasyster Amelie ska även dit. Vi hörs senare tror jag. Pusspuss /Carolineekberg <3

Kväll!

Nu är jag hemma hos Dominic och har varit det ett tag, som sagt gick vi och köpt hårfärg men fixar det imorgon eller på onsdag! Om jag ens vågar haha. Köpte även ett vanligt svart linne, mitt andra är trasigt haha. Nu ska vi bara ta det lungt resten av kvällen & egentligen skulle vi bakat kladdkaka och klippa Dommes hår, men det orkar vi inte nu haha. Men vi hörs imorgon, och förresten Julia är slarvig hon har inte bloggat på två dagar. Tur att statestiken håller sig på topp ändå. Godnatt sålänge, pusspuss! /Carolineekberg <3

Jag är på as bra humör!

Heeej bloggen! Jag är på super duper bra humör vet inte varför, sitter och lyssnar på sån duunk musik och ba älskar livet. Älskligen är på sjukhuset nu och ska ta bort skiter från näsan, och jag längtar tills mamma kommer hem för då ska hon köra mig till honom. Vi går direkt till eurostorp och köper hårfärg till mig och så får jag se när jag vågar slinga det. hehe :$ Jag måste också diska innan mamma kommer hem, ser för jävligt ut haha. Men jag var ute på min älskade balkong innan och tog lite nya bilder, så här får ni några nya bilder på mig.











Vi hörs senare, pusspuss <3


(;

Kom hem från Domme för en liten stund sen, pappa hämtade mig och körde mig hem till mamma. Har suttit vid datan i en timme nu och jag är verkligen jätte kissig nödig haha! :$ Jag älskar verkligen att ta hand om min lilla älskling, så mysigt ändå. För han gör alltid detsamma för mig. Så jag har ju varit hos honom hela helgen, men kände att idag måste jag sova hemma. Åker till honom imorgon igen efter att han har varit i sjukhuset och tagit ut rören och lite sånt, hoppas på att han mår bättre då! Sen på onsdag ska jag nog äntligen träffa min älskade Shuuliaa! Jag ska köpa hårfärg imorgon och sen slingar jag håret någon dag. Nu måste jag verkligen gå på toa sen ta något att äta också. Vi hörs imorgon gott folk!
Pusspuss.




tävling!

idag va det ju tävling på österby. för mig gick det awesome! men för min stackars lillasyster gick det inte lika bra. eftersom hon är mindre än mig och inte har hoppat arvid alls mycket klarar hon honom inte så bra i hoppningen. hon ramlade av i en vägg! fatta hur rädd jag blev... hon ramlade ju av i skogen och fick hela arvid över hela benet så hon har precis blivit bra -.- men det va på framridningen så sen när hon hoppade satt jag och nästan inte vågade kolla (a) arvid så så tusen laddad så han ba stack med henne stackarn :o
aja sen när jag hoppade gick det bättre, haha han är seriöst galen när han hoppar ;) min pappa filmade så jag ska lägga ut en video på det när han bara har köpt rätt sladd så vi kan ladda över den till datan xd
idag skulle jag tränat med olivia men det blir med mamma ist, halv 7 ska vi på ett medel station-pass :)


blev inga lyckade bilder inne i ridhuset tyvärr,
men förhoppningsvis tog eva några bra bilder som jag isf visar sen :)

efterråt, det kanske inte syns så mycket på bilden men han va svettig ;)



Söndag.

Hej bloggen! Jag kunde inte blogga igår eftersom jag hade inte tillgång till något data och att mobilblogga funkade inte :s Menmen. Jag har bara varit hemma hos Dominic i helgen och vi har inte gjort någonting alls eftersom han fortfarande måste ta det lungt. Idag ska jag hem och sova hemma, sen kommer jag hem till honom igen imorgon efter att han har varit på sjukhuset och tagit bort rören och sånt. Han har tagit bort det dära nätet som ni såg på bild innan. Hans näsa kommer att bli jätte fin när svullnaden går ner! Men nu ska jag och älsklingen spela Zombies eller Black ops eller vafan det heter, orkar inte lägga det på minnet hahaha. VI hörs nog senare.
Pusspuss <3







Hehe söta gamla bilder.
Jag älskar dig mest Dominic <3


lördag!

godkväll foooolket! idag har det inte hänt alls mycket, va i stallet och red sen va det möte. riktigt tråkigt^^ sen åkte jag hem och fastnade vid tv:n som vanligt (a) sen tvingade pappa mig att duscha innan vi skulle käka. ikv ska jag inte göra ngt speciellt, ska tävla imon och kommer åka vid senast runt 9 så kommer få gå upp ganska tidigt -.- :/ men det ska bli kul, ska hoppa 80cm och arvid kommer flippa haha! får se hur det går ;)


inköpet.


älskar linnet! som ni ser så är det lite genomskinligt,
det är också ''trasigt'' och tycker det är grymt snyggt!

t-shirten tycker jag är supersöt.


graffiti-nagellacket, älskar det!

det va det jag köpte, jeansen har jag på mig på båda bilderna :)


jag är tillbaka!

im baaack! har inte orkat blogga för jag har varit sjuk -.- fyfan för det säger jag bara :) har varit så jäävla förkyld, ont i halsen, hosta & ont i huvudet HELA tiden. kul? ne. men idag känner jag mig faktiskt frisk :D fast när jag skulle duscha så mådde jag illa som aldrig förr... blev tvungen att sätta mig i typ 10 min sen kunde jag stå upp^^ usch, ingen härlig känsla xd va hemma från skolan igår också, har typ inte gjort ngt alls. ba sovit, tv, datan och ätit ibland ;)
idag vet jag inte vad som händer, kommer troligtvis bara va hemma för annars slutar det väl med att man är sjuk hela lovet och fuck heller säger jag bara :) juste jag kan lägga upp det jag köpte i stan, men det blir nästa inlägg för jag måste hämta sladden också ;)


en liten vårbild där jaaaaaaa!

Dagen - Fredag.

Hej fredag! Sov hos Amanda inatt eftersom vi åkte tilö stylist linjen imorse, det verkar vara en helt perfekt linje för mig! jag ska lätt söka till det! Men efter vi hade ätit så tog jag bussen till Domme och Amanda bussen till stan, när jag kom hem till Domme hade jag precis smsat honom, är påväg till dig nu så ligger han och sover när jag kommer haha så söt. Men nu sitter vi och kollar tv, jag väntar på att Nicole ska komma så åker vi in till stan ska hämta ut mina ppiller och måste köpa cigg också. Ikväll blir det bara hemmamys med älsklingen. Vi hörs senare bloggen, idag och resten av helgen blir det nog bara tråkiga mobil inlägg utan bilder till! Pusspuss. /Carolineekberg <3

Hemma hos Amanda :)

Just nu sitter jag hemma hos Amanda fick skjuts hit innan. Men nu duschar hon så jag tänkte lägga in massa gamla bilder på mig och Amanda HAHA, så söta vi var.
NU FICK NI EN BILDBOOOMB :D
/CAROOLINEEKBERG

Torsdag!

Jag gick till skolan vid halv elva idag ungefär, åkte skridskor för att kunna få betyg i det. Första gången jag är med på skridskor, Kicki ville bara så så att jag kunde. Nu behöver jag bara åka till badhuset och livrädda och sen har jag fixat G iaf, och det behövs. Menmen kom hem ungefär vid halv fyra eller något, gick inom mamma för att hämta min mobil laddare och sen inom hennes jobb också. Hon fyller år idag, 46 år. Grattis älskade mamma! Jonna fyller även 15 år idag, grattis gumman. Jag ska städa mitt rum strax sen ska jag bära pellets med Robin tror jag och efter det äta och sen gå till Amanda och sova där inatt, för imorgon så ska jag Amanda och Jonna till Halmstad praktiska och kolla stylist linjen, prova på dag. Kommer säkert bli roligare än när vi var på Spa & Fitness. Sen efter så tar jag bussen till älsklingen och sover där tills på Söndag, kommer bli mysigt. Men vi hörs kanske senare, bloggar isf från mobilen.
Pusspuss.
Kommer lite bilder nu också :)
Haha jag och Viktor var lite sådära flummiga på engelskan..
Tog korten från katalogen, så sjukt snygg!


JAG SKA HA DET HÄR! HEHEHE (a)
Den här också, jag dör för det.
Tittade lite åt Domme också.
Dom här två tröjorna, var det ända snygga! :)
Men nu ska jag städa eller något, hörs nog senare.

Dagen hos älsklingen.

Skolan som alltid, sen gick jag till gymmet där pappa var. Han körde mig till busshållsplatsen, åkte in till Domme och vi gjorde ingenting speciellt eftersom att han fortfarande har jätte ont, bara mys. Sen tog jag bussen hem klockan 8 från honom, och sen från stan 20.35 så kom hem typ precis. Längtar tills han ska ta bort allt på måndag. Men nu har jag inget mer att skriva ska hoppa in i duschen när som, ska bara ladda upp lite bilder så ni får se hur Domme såg ut på sjukhuset och hur han ser ut nu.


Bild från sjukhuset när han var helt borta.



Dessa två bilderna är från när han är hemma, som han är nu :)

Sen får ni bilder på före och efter bilder när näsan är helt klar läkt.


Fick detta på alla hjärtans dag av honom, så sött.


HAHAH en söt Julia på donken...


HAHAH usch, bjuder...

NEMEN NU ORKAR JAG INTE SKRIVA OCH SÅ MER.
VI HÖRS IMON.
PUSSPUSS.


daagen!

skolan som vanligt idag, åkte skridskor sista lektionen. frös ihjäl, trodde jag skulle förlora känseln i händerna :o stod målvakt också och då rör man sig inte mycket precis... haha innan det efter lunch, så flummiga jag och carro va då eller hahahaha. så jävla töntigta, MEN VI GILLARE. sen åkte vi hem till mig och tog bussen därifrån till stan. käkade lite sen mötte vi nicole och hennes vänner. va lite med dom sen gick jag och caroline och shoppade. köpte ett par jeans på bikbok, linne&t-shirt på ginatricot och nagellack på kicks :) kan visa det nån dag om jag kommer ihåg, orkar inte nu (a) sen väntade vi på bussen inne på donkan, sen åkte vi hem. har ba käkat och ska snart ut med hunden :)


Stan!

Skolan like always, och lika tråkigt som alltid. Efter skolan åkte jag in till stan med Julia, vi träffade Nicole & Qela och så sen shoppade Julia lite. Nu sitter vi på mc och har nyss käkat lite pommes & en vatten. Väntar på att bussen ska komma, sen hem och bara ta det lungt. Vi kanske hörs sen :) pusspuss /Carolineekberg.

Långt inlägg om dagen på sjukhuset!

Sådär ja! nu är jag hemkommen från sjukhuset efter en låång dag, ska berätta lite. Först tog jag bussen in till stan 14.15 för att möta Qela och Nicole. Sen käkade Qela snabbt sen gick vi mot bussen som åkte till sjukhuset, vi var där från tre och Domme kom in i oprations salen halv 2, fett sent han skulle vara inne 12 egentligen menmen, så vi väntade och klockan gick oprationen pågick fram till 5 ungefär alltså 3 och en halv timme, sen låg han på uppvak ända till runt 7 sen så fick vi äntligen komma in i hans rum. Jag ville gråta när jag såg honom, usch. Han hade jätte svullen näsa och något skydd över näsan till pannan & så hade han rör i näsan och det rann blod hela tiden, och han hade ju såklart fått morfin (smärtstillande) så han var ju lite annorlunda haha! menmen det löste sig. Han åt och vi satt och pratade och gav varandra choklad formade av hjärtan, gulligull. Stannade där fram till runt kl 9 hade väldigt gärna stannat kvar längre om vi hade fått det. Kom hem klockan elva ungefär och hade inte ätit något mat idag. Som frukost åt jag en halv banan, sen gick jag hem från skolan så blev ingen mat för mig där, käkade två mackor innan jag tog bussen och på sjukhuset ett äpple och en banan. Haha usch så hungrig jag var när jag kom hem, så tryckte i mig en hamburgare, ett glas saft och en huvudvärkstablett. Fyf*n så ont i huvudet jag hade, det var inte klokt. Men nu har jag inte mer att skriva, oprationen gick bra :) nu är det bara att vänta & se hur resultatet blir när det är färdig läkt och så. Jag älskar dig Dominic mer än något annat, tack för du finns älskling. Sa nyss godnatt till honom via sms, och snackade i telefon med honom också. Menmen time for sleep kommer vara super trött imorgon i skolan, fyfan. Godnatt alla, hoppas ni haft en trevlig alla hjärtans dag :) /Carolineekberg <3 P.s Dominic in my <3 forever.

måndag - trääna!

hejhej! sitter nyduschad och fräsch, och jag lovar jag behövde en dusch ;)
skolan idag va som vanligt, helt okej. när jag kom hem skjutsade mamma mig till stallet, mockade sen åkte jag hem igen. fick stressa som f*n för att jag, olivia & hennes mamma skulle till ett cirkelfyspass. tur då att jag redan bytt om, hade träningskläderna under ''mockkläderna'' så tog ba av dom och spraaang till däcken för att möta dom. det passet va riktigt jobbigt! :o känner redan av träningsvärken... fast lite är från igår på hoppträningen :p sen när jag kom hem käkade jag och duschade :) nu ska jag snart borsta tänderna sen sova :)

 

mot sjukhuset snart!

Kom hem från skolan redan klockan 11 idag, för att vi skulle ha skridskor på idrotten och jag hade inga skridskor så jag drog hem och orkade heller inte gå på engelskan. Så när jag kom hem ringde jag älsklingen, är faktiskt jätte nervös för hur han ska vara/se ut och om oprationen har gått bra när jag kommer :o Jag möter Nicole & Qela i stan så tar vi bussen till sjukhuset eller går. Längtar tills jag får se honom & ge honom min chokladask :) Vi hörs senare, pusspuss. /Carolineekberg <3

TUNGPIERCING!

Nu har jag börjat spara pengar för att ta tungpiercing ;)

Så sjukt nice, önskar jag kunde ta det NUUUU!

Julia ljuger..

Julia ljuger, statistiken har inte alls sjunkt. runt 40-80 varje dag juu ;o Det tycker jag är mycket för vi har ju inte sån värsta stor blogg haha. Menmen jag har ju varit med Dominic hela helgen, ville spendera så mycket tid med honom för han opereras imorgon ju, är faktiskt jätte nervös för honom. Men han är inte ett dugg nervös, fattar inte hur han inte kan vara det. Oprationen börjar klockan 12 imorgon förmiddag och är klar typ klockan 2 så jag åker in runt 3/4 :) Idag gjorde vi inte speciellt mycket, vi vaknade och åt och sen städade vi mitt rum och packade ihop mina saker som jag skulle ha med mig till pappa. Sen gick jag Dominic och Amelie upp till mormor och fikade och fick pengar, så vi gick till hemköp och jag köpte en choklad ask med chokladformade hjärtan till Dominic som han ska få imorgon när jag kommer till sjukhuset. Yasmina möter nog mig vid sjukhuset :) Nu ska jag gå ner och äta vaniljhjärta om inte dom andra käkat upp det.. Vi hörs imorgon efter jag har varit på sjukhuset och sånt, kanske hinner slänga in ett inlägg när jag är hem kommen från skolan också. Har ingen speciell bild från dagen att lägga in tyvärr. Men när Dommes svullnad har gått ner och allt är läkt och fint så ska ni få se före och efter bild på hans näsa ;)
Pusspuss <3
Flummig bild på mig och Julia.
Jag älskar dig, världens bästavän (L)
Ville också bara slänga in en bild på min bror, för jag tycker att denna bilden är söt på honom.
HIHIHI LOVE YOU <3

kom igeeeeeeeen!

hej bloggen! kände inte för att blogga igår, va inte på bästa humöret precis. idag när jag vaknade bytte jag bara snabbt om till joggingbyxor och tog på mig en tjocktröja, sen gick jag upp till spånne och käkade där. orkade inte äta hemma. sen kom jag hem och gjorde inte alls mycket, kollade på tv sen skjutsade mamma mig till stallet. mockade  och gjorde iordning arvid. värmde upp i ca en halvtimme, sen va det hoppträning. & det gick aaawesome! hoppade lite högre i slutet, 1.05 som är rekord för mig och arvid än så länge :) skrittade av där ute och gjorde iordning han så han fick stå med vintertäcket och käka sin mat.
nu har jag precis käkat, hade inte ätit sen klockan 11 så va gaanska hungrig ;) ska snart gå upp till spånstad så timmie kan få sin tröja som jag lånade igår.
och förresten är ni riktigt dåliga på att kommentera, statistiken har också sjunkit :o
SKÄRP ER!


världens bästa ponny!


Julia sa godmorgon då säger jag godkväll :D

Haha, eftersom julia sa godmorgon så säger jag godkväll till er. Vaknade upp hemma hos Domme idag runt elva, gick upp och åt och fixade oss och sånt. Sen så gick vi från Andersberg till Östergård så sjukt skönt väder, vårkänslor som bara den. Sen kom Dommes pappa och hämtade oss så åkte vi till mig. Gick ner till ica och köpte ost haha och solade, fett skönt. Sen gick vi hem till mig igen och nyss hjälpte jag mamma med taco pizzan, MUMS! Men jag tog datan snabbt för att kunna slänga in ett inlägg :) Jag och Domme tog lite bilder på hemvägen haha, och så får det bli tre egobilder från i förrgår på mig & på mina naglar som jag fixade helt själv idag (a)















hihih, nu ska jag äta tacopizzan som blev klar precis.
PUSSPUSS <3


godmorgon!

hejhej! vaknade halv 11 ungefär, käkade frulle dirr när jag kom upp. gott varee! sen gick jag ut med nemo och jag älskar vädret! visst det är typ 4- men det blåser ingenting och det är blå himmel med sooool! skulle lätt solat i bikini om det va typ 25 grader varmare ;) idag ska jag träna, vet inte om det blir dans fuego eller gymmet. får se :) igår va jag ju hos olivia, kollade på film och sånt. mysigt :) och vi va på asbra humör båda två, hahaaha som vi skrattade! :D senare idag vet jag inte vad som händer, det får vi se :)



min söta vovveeeee!


hos domme

hej bloggen :) idag var det en jävligt lam skoldag, men skönt med sovmorgon. åkte till domme efter skolan, bara varit hos honom och köpt godis som alltid! :D nu sitter vi i soffan & äter godis och ska kanske snart sätta på en film, någon sån läskig det finns en 1 & 2 på börjar på P och det andra ordet A haha, ngt sånt (a) nu orkar jag inte skriva, detta fick bli ett mobil inlägg eftersom att jag inte sitter vid någon data, ha en härlig helg :) pusspuss , /carolineekberg <3

heheheheheh.

jag vet jag uppdaterade inte igår.. glömde faktiskt (a) men igår jag jag INGENTING, skulle ju tränat med caroline men det funkade inte så det blir nästa vecka nångång :) höjdpunkten igår va på kvällen när vi fick kladdkaka till efterrätt, SÅ GOD! (a)
idag va det skola och vi hade matteprov, det va ganska lätt faktiskt :o och jag är ändå dålig i matte... annars har vi bara haft so/svenska och elevens val. då har jag idrott, spelade handboll och gjorde ett mål (h hahah olivia va så söt, de i hennes lag passade typ aldrig henne. vet inte varför menmen^^ så hon ba sträckte upp armarna hela tiden för att de idioterna skulle fatta att man ska passa, men de iggade henne TOTALT. så hon ba: passa mig! hepp... hhahahahah awiiii söt :)
efter jag kom hem somnade jag i soffan i två timmar, så skööööönt! sen kom pappa och väckte mig så skjutsade han mig till stallet. mockade bara sen åkte jag hem. ska nog snart gå till olivia så får vi se vad som händer :) ha en skön fredag allihopa!


bild sen innan sommarlovet.

godnatt :)

jag sa ju att jag skulle höra av mig senare och nu gör jag det genom ett mobil inlägg. dominic åkte hem lite över nio idag, fårse om vi ska träffas imorgon eller om vi väntar tills på lördag. jag har sovmorgon imon, så skönt! börjar 09.50 så får gå upp runt nio :) det ändå jag tänker på är att jag vill ha tungpiercing nuuu! och att jag tänker sluta röka, denna sommaren som kommer är det 3 år för mig, och nej jag vill inte det ska fortsätta mer. fårse hur det går med det. men nu tänkte jag sova, för jag är sjukt trött efter nästan 3 timmars uppsatts skrivande. såg även att julia den busen inte skrivit ett skit idag, själv tycker jag att jag har blivit mycket duktigare på det och statestiken har höjt sig. men nu orkar jag inte skriva mer, mina ögon stängs haha! godnatt <3 /carolineekberg :)

Torsdag.

Idag, skola som ALLTID. Jag vill ha sommarlov för jag känner på mig att det kommer bli det bästa sommarlovet på länge.
Ska pierca tungan så den har jag till sommaren.
Fyller 16 år.
Umgås med många olika vänner, som man inte träffat på länge.
Festa.
Chilla.
Sola & bada.
Sommarjobba förhoppningsvis.
Färgar håret blont.
ÅÅÅH KOMMER BLI SÅ BRA, FYFAN VAD JAG LÄNGTAR.
Jaja, nog om det. Hade ju nationella prov - uppsatts idag, skrev faktiskt 10 hela sidor. det var en krönika som skulle handla om flammande kärlek, alltså hur jag beskriver kärlek på olika sätt och om smärtam som kan tillkomma är värd det och massa sånt. Jag blev nöjd och hoppas på det bästa här också :) Gjorde även engelskt diagnos test - läsförståelse. Fick resultat på 12/15.
Snart kommer min älskling hit, bara ta det lungt och sånt som vanligt. Ikväll ska vi äta spenat fiskpinnar och potatis, mums min favoriträtt när jag var liten haha, men det är fortfarande gott. Nej men nu måste jag sluta, hörs senare.
pusspuss :)


Söt bild från igår :$



SAKNAR DET BLONDA HÅRET.

tänkte bara säga att jag också saknar mitt blonda hår, jag har ågrat mig tänker inte vara brunett i sommar. i april slingar jag håret och gör det några gånger fram till maj/juni.
hahaha denna längst ner är sjukt gammal :$



min onsdag - julia.

hej bloggen! kom hem för en halvtimme sen från caroline. direkt när jag gick in i huset kände jag att det luktade våfflor, det gillas! så käkade nyss :) idag va min klass och 8b på ungdomsmottagningen & nolltrefem. ganska tråkigt men slapp alla lektioner fram till lunch (y efter skolan gick jag och caroline och solade, gud va varmt det va i rummet sen! värsta bastun... sen gick vi hem till henne, gjorde små baguetter i ugnen sen kollade vi på The last song. älskar den! började lipa flera gånger ;$$ men jag är sån, can't help it ;) sen gick jag till bussen, va bara två stycken på den hahah!


bjuder på en bild som blondin, tagen i slutet av sommaren.
saknar mitt blonda hår :/


Onsdag.

Hej :D skola like always, var även hos syven idag och gjorde gymnasievalet men har inte bekräftat det ännu, gör det efter jag har varit på öppethus på stylist linjen men vet inte om jag ska välja stylist lärling eller bara stylist.
Iallafall så jag har valt:
1. stylist på halmstad praktiska.
2. stylist på realgymnasiet.
3. spa & fitness på drottningblanka.
Fårse om det finns något mer som jag ska lägga till. julia åkte nyss hem ifrån mig och vi har bara tagit det lungt, solade och kollade på film. The last song, sjukt bra film även om jag sätt den innan går den och kolla på flera gånger om. Nu är det bara jag och Amelie hemma och vi gör ingenting. Imorgon är det nationella prov del 2, uppsats. Fårse hur det kommer gå. Hoppas på att det kommer gå bra iallafall. Nu ska jag bestämma mig om jag ska träna med julia eller inte imorgon men tror det för det behöver jag! (a)
Fick faktiskt ganska mycket färg idag i solariumet!
Även om det är sjuk fult men linje hehe.
underbart bra film! Rekomenderas för er som inte sett den.
Även denna filmen som jag kollade på igår.
Nu äter jag och Amelie choklad muuums! :)
PUSSPUSS <3

UNDERBAR FILM (THE LAST SONG) & SÅNGEN AWESOME!


jag säger godnatt för min del iaf..

älskligen kom ju till mig idag, vi kollade på film och mös och lite sånt som vanligt. nu ligger jag i sängen det är därför detta blir ett tråkigt mobil inlägg. jag kom på att på söndag är det sista gången vi ser dominic i den knasiga näsan, för han opereras på måndagen på alla hjärtans dag tyvärr. så jag ska spendera min alla<3dag på sjukan (y) hoppas på en lyckad opration och att allt går bra & att näsan blir fin :) men nu ska jag sova, hade ju nationellt prov idag, tror det gick bra :D godnatt :) /carolineekberg <3

tisdag - träning!

heeeeey bloggen! julia som bloggar nu :) skola igen idag då, som vanligt va det helt okej men ändå segt som tusan haha xd hände inget speciellt precis ;) när jag kom hem käkade jag lite sen gick jag upp till spånstad och tog bussen till friskis&svettis med olivia, hanna & alice! jag och hanna hade turen att få platser till medeljympan. älskar det stort! :D sen gick vi in till olivia och alice som va inne i gymmet, joggade/sprang lite sen gick vi till bussen. när jag kom hem vid kvart i 8 ungefär käkade jag och nu sitter jag här :) ska snart duscha sen ba slappa vid tvn tror jag :) imon ska jag nog leka med sharro, om jag inte har stallet of curse :) nej nu ska jag inte sitta här och va ofräsch längre, hörs imon!


en google-bild från friskis hehe (a)


Tisdag.

Hej, idag var det skola som vanligt. Men det var en nevös morgon eftersom att jag hade mitt första nationella prov i svenska idag. Men det var lättare än vad jag hade förväntat mig. Slutade som vanligt tjugo i tre, gick hem tillsammans med viktor.
När jag kom hem satte jag mig vid datan och då sa mamma att jag skulle gå in på www.stayhard.se och se om jag hittade något fint som både jag och mamma kunde ha till sommaren eller något sånt, vi hittade tre tunikor. Men det gick inte att spara bilderna från hemsidan så ni får länkar att kolla själva om ni nu vill se vad vi beställde.
Min älskling kommer hit snart, blir mys och sånt. Skriver mer ikväll när han har åkt hem, tror även julia bloggar idag också.
Pusspuss <3
har föresten ingen bild att dela med mig av idag, har bildbrist som tusan. ska bli bättre på det!

http://www.stayhard.se/Product.aspx?productID=42208&categoryID=2258&pageIndex=3

http://www.stayhard.se/Product.aspx?productID=42203&categoryID=2258&pageIndex=3

http://www.stayhard.se/Product.aspx?productID=40298&categoryID=2258&pageIndex=3



fortsättning på dagen!

nu sitter jag och sharro nyduschade och käkade nyss, det behövdes för vi frös ihjäl och hade ett stort hål i magen (a)
sen sharoline bloggade har vi varit i stallet, hennes mamma skjutsade oss dit :) red min pålle lite snabbt sen mockade, haha stackars caroline stod och frös asmycket hahhaha ;) sen åkte vi hem med min pappa, duschade och käkade. snart ska vi nog dra upp till spånne om vi får tag på timmie -.- sen blir det sängen. hon sover hos mig som ni kanske fattat :) bloggar nog mer sen, hejdå!


jag & arvid på en clear round på österby :)




måndag - studiedag.

vaknade idag klockan 11 typ, brevid julia. vi gick upp och käkade och har inte gjort någonting alls sen vi vaknade. hon tar bussen hem typ kl 2 tror jag. sen ringde pappa och sa att dominic var med i tidningen så han kom ner med min mobil laddare och hade klippt ut bilden på honom, gulligt :) men nu ska vi typ gå upp och klä på oss och sånt, fårse vad jag ska göra idag.
hörs senare.
pusspuss <3


Hallandsposten frågade någon fråga om vad han tycker om hallandstrafiken.


THAT'S US.


SHUUUUUUUULIA.


SHAAAAAAAAROLINE.


PUSSSS.


PUSSS IGEEN.

that's us ;)


så sjukt snygg & bra.


dubbel inlääägg!

nu är det både shullan & sharro här (; vi kom hem för en lite stund sen och har varit nere i byn för att fylla på mitt (sharros) kontantkort eftersom jag inte får använda min iphone, för jag har för höga räkningar. sen solade vi solarium, även om man inte fick sola efter 20.00 så gjorde vi det ändå. allting bara släcktes! :| alltså lamporna inte själva solariumet. tur att jag hade min lillasyster i samma rum, haha. jag (shullan) var heeeeeeelt själv! sen bara kom det en man där in, men nu berättar vi inte mer om det. sen gick vi till zeinas och då fick vi gratis pommestalrik och en cola. hahahah vi satt i busskuren och käkade, kände oss som uteliggare eller något. sen gick vi hem och nu sitter vi här och snart ska jag (sharro) ut och röka, sen ska vi fixa oss och sen kolla tv sen sova. vi har studiedag imorgon och det är soft ;)
vi hörs imorgon.
GODNATT BLOGGLÄSARE :)








nybörjaren!

hejhej, shullan här :) ska börja blogga på carolines blogg, eller vi ''delar'' ;) tog bussen till carolines pappa lite innan två, kollade sen på en asbra film sen åkte vi hit till hennes mamma :) just nu gör vi inte så mycket, ska snart ut och möta viktor. carro ska låna pengar av han ba för hennes mobil är helt cp, så hon behöver pengar till kontantkort ;) ikv vet jag inte vad som händer, skulle varit med nellie & fanny men det blev inte av. nu orkar jag inte skriva mer, hejdå!


mobilblogg!

idag har det varit kalas för ingela som fyllde 48 igår, grattis i efterskott får jag säga då haha :) nu är jag med domme & han ska sova här inatt, håller på att fixa ner en film som jag amelie nelly och domme ska titta på snart. på måndag har jag studiedag så imorgon ska jag sova över med julia hoppas jag! jag vill även ha godis, hade tvekat att gå till affären och köpt, men har inga pengar på mig :( fårse vad som händer senare ikväll. pusspuss <3

Torsdag..

Idag är jag hemma från skolan igen, har sån seg hosta så det inte är klokt. Men imorgon tar jag mig till skolan ändå. Har gottat mig hela förmiddagen idag haha, med både glass godis och chips. Men även frukost haha. Jag är sur, för det känns som att inget går rätt till nu haha, så är nog dags för mig att gå ut och röka nu. Tror att Dominic kommer hit lite över tre idag, och myser med mig. Fårse om vi kanske tar en promenix om vädret håller sig utan regn! Men nu ska jag ut och röka sen ska jag duscha.
Pusspuss <3

Älskling..

Jag och Dominic har varit tillsammans i snart åtta månader. Vi har räknat helt konstigt men från den 16 juni till nu den 16 februari och vi har ett år den 16 juni alltså om ungefär 4 månader och jag längtar väldigt mycket tills dess. När jag och Dominic skulle ha haft 7 månader tillsammans hade vi gjort slut, eller jag kallar det faktiskt inte göra slut eftersom det blev vi igen, men jag hade bestämt mig för att kämpa med att kunna gå vidare för jag mådde faktiskt bara dåligt utan alla våra bråk hela tiden. Det gick två veckor och vi snackade på sms lite då och då och frågade typ vad vi gjorde och sånt, men sen bestämde jag mig för att ringa upp honom och fråga om vi kunde träffas i stan och snacka, dagen efter tog jag mig in till stan och vi snackade och allt löste sig. När jag satt på bussen hem senare, kände jag bara lycka. Jag förstår inte hur jag kunde tro att jag skulle kunna klara mig utan honom, det var det svåraste jag någonsin har gjort. Men som tur var blev det vi igen, och jag tror det ända som behövdes var att vi behövde komma ifrån varandra ett tag, för nu har vi inte bråkat någonting inte ens små tjaffsat. Det känns som att vi kommer klara detta nu. Han är verkligen det bästa jag har, och utan han är jag ingenting. Jag känner att jag klarar mig faktiskt inte mig utan honom, även fast vi bråkade så kände jag att jag ville egentligen inte göra slut, för att jag älskade han så obeskrivligt mycket. Just nu känner jag mig som världens lyckligaste person för att jag fick tillbaka det jag verkligen älskar mest.
Det kommer vara du och jag jäkligt länge Dominic, för du är mitt allting. Utan dig klarar jag inte av att vara lycklig.
Caroline Ekberg (L) Dominic Barabas = Sant :$<33333
JAG ÄLSKAR DIG MEST.

Jag har blivit sjuk igen typ..

Alltså jag blir sjuk hur lätt som helst! Efter helgen alltså på lördagen efter festerna när jag vaknade upp på söndagen så mådde jag as dåligt, hostan och halsont förkyld medmera. Jag har inte råd att vara sjuk nu, so arbetet ska redovisa imorgon och grejerna ligger i skåpet. Jaja får lösa det på något sett. Vaknade typ halv tolv idag för Dominic ringde och väckte mig, han trodde väl jag var i skolan och struntade i att svara på hans sms haha så söt. Gick upp och åt kvällsmaten sen igår eftersom jag inte orkade äta igår, efter det bänkade jag mig här. Nu har jag fixat ett litet collage med älskligen på och tänkte skriva lite om hur allt är nu och sånt. Sen ska jag ta något gott att dricka och på det en cigg. Jag kanske bloggar mer ikväll.
Dagen outfit: Mys.
Ni har inte heller sätt skolkläderna!
"Varje dag föds en ny lärare, Använd kondom"
Där bak står det "Nu sticker eliten, kvar blir skiten"
På byxorna har jag bara valt att skriva "Ekberg"
Känner mig väldigt ofräääch så ska hoppa in i duschen när som.
pusspuss <3

RSS 2.0