mahah en ruubrik kaanskke ;d

Ser att det är ganska många som läser min blogg även om jag inte lägger in något ;o
kikar in ibland och får bara sååån lust att slänga in ett inlägg.
jag mår inte alls bra idag, har världens konstigaste känsla i kroppen, har aldrig känt såhär förut..
jag saknar min älskling tusen mycket, hoppas på att han kommer imon.
nu blir det idol för min del, och ni får en nytagen bild på mig puss :)

ville bara säga att..

jag har inte bloggat på jätte jätte länge, för tycker inte alls det är kul när man inte har något speiellt att blogga om. ni som läser min blogg skriv gärna till mig vad ni tycker jag ska blogga om och sånt.

löshår!

Nu kommer bilderna, måste färga håret mörkare också btw. :)


I'm sooo soorry :)

Förlåt att jag inte bloggat på typ hela helgen, men har inte haft tid och inte haft något roligt att skriva om.
Men i Fredags sov älsklingen hos mig, sen på lördagen så åkte jag malin domme hoodan och eken till hylte på fest, träffade massa folk som jag kände där. Sen åkte vi hem klockan halv två, så var hemma runt halv tre somnade på direkten. Söndagen sjuk så tog det bara lungt med älskligen. Just nu sitter jag och dricker coola och är sjuk, förkyld som bara den och slemhosta! Inte okej. Jag vill att klockan ska gå snabbare så att mamma kan komma hem så vi kan åka ner och hämta löshåret som kom idag. Får se hur det ser ut och sånt, lägger in bild senare.

Inget intressant.

Kom hem från skolan idag, varit med exakt hela dagen idag och i tid på alla lektioner, jag är bra! Väntar på Dominic, om han nu ens kommer. Har inget mer intresant att skriva mer än att andra veckan i skolan snart är avklarad! :) Bloggar ikväll.

Stan med dom underbaraste.

Hejsan, jag har inte haft tid att blogga idag nångonting faktiskt förutom nu, varit i stan med Jonna Nellie Felicia Julia & Valdrin. Senare träffade jag Dominic, vi gjorde typ ingenting snackade lite och sen tog jag bussen hem. Tog på mig ansiktsmask och tog mig en dusch efter det hade torkat. Nu sitter jag här och sängen kallar på mig.
Föresten så tänkte jag lägga upp en bild på mig med ansiktsmasken på, men nej ingen blev bra så struntade i de! :)

RSS 2.0