vi taggar till för ikväll!

igår åkte jag in till stan med nellie efter skolan, jag solade och efter det mötte vi domme och tova. sen gick jag och domme till bussen, åkte hem till honom och bara softade med film, data, godis och träffade elisabeth och pontus lite. fast när vi skulle kolla på Zombieland så somnade jag hehe. vaknade när den var slut, utav att domme väckte mig. så gick vi och la oss, och myste sen somnade vi. idag har vi inte gjort någonting speciellt vaknade typ klockan 11 och låg kvar i sängen till typ 12 så gick vi upp och åt och sånt. sen gick vi till estorp med elisabeth och pontus, kom hem för en liten stund sen. vi ska snart äta sen tar vi bussen till nyhem/stan för att sola och sen fixar vi oss sen drar vi på fest, sen till en annan fest. så vi taggar till tusen ikväll! ska träffa underbara sara också, saknat dig. men vi hörs,
pusspuss

den här filmen såg vi igår, as bra!


TAGGAR IKVÄLL!



avslutar med en bild från sommar-10 oredigerad :$$


skolan

jag är sämst på att uppdatera jag vet, just nu sitter jag i skolan och gör ingenting eftersom alla andra i klassen har no och skulle kolla på någon film som jag inte ens har nytta av. så jag och fanny behövde inte kolla, så vi gick till datasalen istället. snart ska jag upp och kolla volleybollen sooft, sen lunch. är faktiskt hungrig :) efter skolan hänger julia med mig hem, fårse vad vi hittar på.
pusspuss :D

söndag uppdatering!

jag mobil bloggar idag, för orkar inte sitta vid datan hehe. igår åkte jag och viktor till åled för att träffa julia och fixa en sak. sen åkte vi till oskarström och jag och julia gick hem till mig och bara chillade hela kvällen. nästa helg taggar vi fest babuu ;) skulle egentligen träffat domme idag för att snacka men det får vi nog göra en annan dag. idag ska jag inte göra någonting förutom att umgås en stund med shuuuulia! :) pusspuss (L)

fredag..

känner på mig att detta kommer bli den segaste fredagen på länge, är hemma nu och ska snart gå ner och äta. är godis sugen som fan haha :( och min träningsverk börjar äntligen släppa lite. ikväll skulle jag EGENTLIGEN varit med shulia, men det blev inte så för att hon skulle vara hemma och passa sin lillasyster. så vi ska leka imorgon istället, fårse vad som händer. ikväll ska jag kanske träffa viktor och dom fårse, annaras stannar jag bara hemma med familjen och myser. är inte taggad för något drickande idag inte, är jätte trött tyvärr. imon kanske (;
pusspuss



träning! ♥

jag är sjuuukt duktig! tränat både igår och idag, ska även träna imorgon också. denna veckan har gått snabbt tycker jag, men har inte uppdaterat på hela veckan. torsdagar och fredagar är dom skönaste dagarna på veckan. jag har sån otrolig träningsvärk kan knappt gå... vet inte ens om jag kommer kunna GÅÅ till skolan imorgon. hahah! nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag bara ta det lungt hela kvällen! och ikväll kommer en ny header upp också ;) vi hörs kanske imorgon.
btw gammal/gamla bilder på mig :$
hehehe, (:
pusspuss 



söndag.

egentligen vill jag inte uppdatera förens min header är borta haha! för det är ju som sagt slut mellan mig & dominic. menmen får göra det ändå, så får ni vänta och se när den dyker upp. idag har jag varit sjukt jävla trött men ändå umgåts med saknade jonna och viktor. gjorde ingenting typ bara tog det lungt. nu är jag hemma och bara sitter vid datan, ska snart lägga mig i sängen och smsa lite sen sova.
btw fick en fråga hur man får in klipp från youtube på bloggen.
jag vet inte om detta bara är för dom med blogg.se.
1. gå in på det låten du vill lägga upp på bilden.
2. tryck på bädda in (under klippet står det)
3. välj färg & storlek på hur stort det ska vara på bloggen.
4. kopiera texten som är där.
5. gå in på ett nytt inlägg i bloggen och tryck på ändra redigerare.
6. klistra in texten och sen ladda upp ;)
pusspuss 


så fucking bäst hehe (;


torsdag.

sjukt jävla seg skoldag idag alltså. trött, ledsen och tråkig, haha. gjorde inte ett skit på idrotten, var inne i mina egna tankar hela lektionen. köpte choklad och coola på vägen hem från skolan som jag åt när jag kom hem, nyttigt mellanmål haha. sen har jag typ bara suttit vid datan & kollat på tv. käkade nyss macaroner och bacon, tycker inte alls om det men var jätte hungrig så det gick ner. återvände till datorn, snart kommer väl min lillasyster hem och börjar skrika om att hon ska ha datorn, like always. redan fredag imorgon, helg! skönt. hoppas på att våra skolkläder kommer imorgon också.
pusspuss


får en söööt bild på mig, heheheh.'

~ jag har en hemlighet som bara julia vet..

kvällen låt..


I'm here without you baby.

idag har jag egentligen inte ens lust att blogga, skriver bara att jag varit med viktor och julia idag. gjorde typ ingenting bara softade. just nu mår jag sjukt jävla dåligt, ska som sagt inte ta upp sånt här i bloggen. men överskriften stämmer in bra iallafall! nu ska jag röka sen ska jag nog gå upp.
pusspuss


tisdag.

skolan började ju idag, var faktiskt helt okej. julia & viktor hängde med mig hem, vi lagade pyttipanna och ägg sen data och sen vaxade vi hans ben hahahah en liten bit på benet bara hahaha fyfan vad ont han fick stackarn :( nu är jag hemma själv, och är helt jävla förkrossad alltså förstår inte vad jag själv ska göra alltså helt otroligt.. jaja ska inte skriva sånt här håller det för mig själv.
pusspuss


hahahah från 8an.. :$


förlåt!

jag har inte bloggat sen nyår faktiskt och det var ju 10 dagar sen, ber om ursäkt men har inte haft ork och har haft annat att tänka på. haha förstår inte att många läsare faktiskt kollar bloggen även om jag inte uppdaterat, det kan ju inte vara speciellt intressant haha. menmen inatt sov jag hos sara och har gjort det i veckan också. hängde med henne till hennes skola idag (drottningblanka) jätte mysig skola! efter det åkte jag hem och har faktiskt inte gjort ett skit, skulle egentligen träffat julia & viktor men det blev inte så idag, utan får bli imorgon istället. börjar ju skolan imorgon tyvärr! jag orkar inte h3h3. jag är jätte trött faktiskt, så ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. har ju vänt på dygnet helt gått och lagt mig runt 1-8 på natten/morgonen hela lovet haha. så ikväll ska jag sova tidigt så jag kommer upp imorgon. har ingenting mer att säga, jag lovar att få fart på bloggen igen.
pusspuss

btw har börjat använda mitt bena.




NYÅR 2011.

nyår igår, sjukt roligt förutom efter tolv slaget h3h3h3h. sov hos domme inatt, vi åkte hem till mig och nu gör vi inte ett skit är as trötta. han ska sova här inatt. har bara lite bilder från nyår .


domme, och jag bakom hehe (a


hehehe klippte bort mig (a'


jag (igga mig) dorre nicole domme.


jag & älsklingen.


elisabeth & pontus.


och en full älskling :D

hoppas alla har haft en kul nyår, för det hade jag!
2010 har gått så himla snabbt & det har varit ett bra år, hoppas på att 2011 blir bättre ;)




RSS 2.0